Arama sonuçlarınız

1. zeytin

Yapmadan Dönme - Yorumlar

Yapmadan Dönme- Yorumlar ardahan da yer alıyor,gözümden kaçmış olmalı!

2. zeytin

Yapmadan Dönme - Yorumlar

çok güzel bir paylaşım.fotoğraflar da harika.alfabetik sıra takip edilmiş.peki devamı gelecek mi?diğer illerimizi de görmek isteriz.özellikle rize,erzincan,erzurum,muğla,Ardahan...
  3. zeytin

Cesaretin Keşfi

Ynt: Cesaretin Keşfi evet,insaoğlunun sabrının tıkandığı haller oluyor.ben de bugün bunu yaşıyorum.dilerim çıkış yolum bana çabuk göz kırpar.zira tek bekleyişim o kaldı...

4. zeytin

Cesaretin Keşfi

Ynt: Cesaretin Keşfi yola çıkma isteğiniz varsa,önce sabır ile işleri yoluna koymalı ve sonra yine sabır ile beklemelisiniz.sabrın sonu hem selamettir hem de özlemi çekilen yolun başıdır. buarada erdem bey,cemal gülas için yazdığınız "süper insan"yorumunuza katılıyorum.aynı kanaatteyiz.
  5. zeytin

Cesaretin Keşfi

Ynt: Cesaretin Keşfi kimse cesaretinin keşfine çıkma yolcusu değil anlaşılan!!!!!!!!!???????? bizi direk yol paklar diyorsunuz sanırım,kendimiz hiç sorgulamadan...

6. zeytin

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? merak ettim ben de,bence de iç anadoluda bir yer ama ,neresi burası?

7. zeytin

Cesaretin Keşfi

Ynt: Cesaretin Keşfi alın size bir soru: Cesaretin keşfine çıksak kendi benliğimizde acaba bir kırıntı bulabilir miyiz aslına dair?Acaba “yola çıkacağım” dediğimizde ayaklarımız kadar hazır mıdır buna emanetimizdeki serseriliğimiz? nasıl yorumluyor,nasıl algılıyorsanız,o hali ile...
  8. zeytin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler, yazmayı meslek edindiğim günleri iple çekiyorum.henüz yolun çook başında biri olarak, en yakın zamanda,daha geniş kitlelere,mesleki açıdan yazılarım ve fotoğraflarımla ulaşmayı diliyorum.
  9. zeytin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar,ben pınar. yazmak sevdası tünemiş ruhumun bilinmezliğine.. yok olup giden benliğimi,vareder tümceleriyle. hangi coğrafyanın nüfusu olduğun farketmez, sen,yaz sadece, yaz,yazabildiğince... Dökülen bu herbir satır ve dize benim işte.Ruhumu ve...

10. zeytin

Cesaretin Keşfi

Yine sayısız nakış tutturmuş gidiyor belleklerimiz.Hayatın neresinden tutunsak diye bakıyor yüreğimiz.Cesaretin keşfine çıksak kendi benliğimizde acaba bir kırıntı bulabilir miyiz aslına dair.Acaba “yola çıkacağım” dediğimizde ayaklarımız kadar hazır mıdır buna emanetimizdeki serseriliğimiz...

11. zeytin

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 12 eylül,ihtilâlin ikinci yıl dönümü...
  12. zeytin

Gezi Edebiyatı (Özlü Sözler)

evet sedat bey karalamamda da değindiğim gibi,"Gezerken aklımın evine vardım der Veysel" bu söz benim de pek hoşuma gider. seyyah-ı alem yani Evliya Çelebi'nin dediği üzre,"seyahat ya resulallah"dersek biz de seyahatlerin hasına vâkıf olur muyuz?

13. zeytin

Anadolu

Ynt: Anadolu yorumlarınız için teşekkürler.başka karalamalarımla yine bu sayfalarda yer almak ümidi ile...
  14. zeytin

Anadolu

Ynt: Anadolu bu yazı(anadolu) yorum bekliyor. hep doğa ile dostça kalın...
  15. zeytin

Anadolu

ANADOLU… Gizemli coğrafyası ve nüshalara sığmayan envanterleri ile kaşiflere çok farklı keşif olanağı sağlıyor. Burası uygarlıklar beşiği, Mezopotamya’nın varlığını sergilediği yer, Anadolu. Çeşitli isimlerle anılmıştır bu yarımada. Bu isimler; Anadolu, Ön Asya, Küçük Asya ve Anatolia...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.