Arama sonuçlarınız

1. celo53

Unimog revizyon

Ynt: Unimog revizyon Hayırlı olsun....ilgiyle TAKİP.

2. celo53

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık Emeğinize sağlık özellikle renk tercihiniz çok isabetli olmuş.
  3. celo53

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz İnşallah en kısa zamanda güzel bir organizasyon yapar toplanırız.Bu sene biraz sönük geçti gezi açısından ama daha kış bitmedi.

4. celo53

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Murat kardeşim aramıza hoş geldin.
  5. celo53

10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

Ynt: 10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz. Geçen sene mart ayı.....bilenler bilir.:)

6. celo53

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Evvelki sene bu zamanlar:)

7. celo53

07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ. Geçen sene bu zamanlar :)
  8. celo53

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! Melih bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.Aracınızın karda kötü olmasının ana sebebi lastikleriniz,yani karda aracınız değil lastikleriniz kötü performans sergiliyor.Ben 4 yıldır 4x4 otomatik kullanıyorum ve bir çok konuda az çok tecrübe ve fikir sahibi...
  9. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Merhaba Tolga,bildiğim kadarıyla pert kaydı olan araçları kasko şirketleri sigorta yapmıyorlar. Bir diğer sıkıntıda ilerde satmak isterken sorun yaşayabilirsin.

10. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Gelmez Orçun kasa boyutu uzamadığı sürece gelmez.

11. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Şehiriçi otomatik vites normal yakıt tüketiminiz.
  12. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Normal hatta 80 km üstü normal,demekki bir problem var.

13. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Hız sabitleyiciyi kaç km. ile giderken çalıştıramadığını bir kontrol et istersen.
  14. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi 4L ışığının sabit yanması gerekir, yanıp söndükten sonra sabitlenmiyorsa sıkıntı olabilir.
  15. celo53

Aranıza Hoşgeldim...

Ynt: Aranıza Hoşgeldim... Memnuniyetle

16. celo53

Aranıza Hoşgeldim...

Ynt: Aranıza Hoşgeldim... Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileklerimle.
  17. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Evet Edizin dediği gibi şifre falan yok.
  18. celo53

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Yeni gelen 2000 motor rextonlar gerçekten çok güzel.

19. celo53

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Bu araçları çekik gözlü Güney Koreli'ler bile Sabri kadar test etmemiştir.
  20. celo53

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri