Arama sonuçlarınız

1. celo53

Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

Ynt: Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında. Hayır ücret talep etmiyorlar ve hemen yüklüyorlar yalnız yeni program yükletmeye giderken yedek anahtarınızıda yanınıza alın ve onuda kodlattırın yoksa yedek anahtar yeni programda kod değiştiği için görev yapmaz.

2. celo53

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. Bence de çok uygun sakın kaçırmayın derim.
  3. celo53

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Aynen katılıyorum Sabri arkadaşımıza :)

4. celo53

Ssanyong - Korando Sport Hakkında

Ynt: Ssanyong - Korando Sport Hakkında Videodaki araç standart lastikle olmasına rağmen oldukça başarılı.
  5. celo53

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Ağutos ayına göre satışlarda artış görünüyor :)

6. celo53

Ssangyong Actyon Sports Sustalı Anahtar

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Sustalı Anahtar Güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın ve herhangi bir olumsuzluk olursa burda paylaşırsanız sevinirim.

7. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Yükseltmeyi mutlaka tavsiye ediyorum aracın görüntüsü inanılmaz değişiyor ve arazide daha rahat ediyorsunuz.
  8. celo53

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Başka araçların dodikleri uymaz,uysada güzel durmaz.Snorker konusunda arkadaşlarla görüştük Avustralyada orjinali var ama biraz pahalı.Bir tane getirtebilsek polyesterci ona göre kalıp hazırlayıp yapabilirdi ama şimdilik...
  9. celo53

actyon sport'a dodik yaptırdım

Ynt: actyon sport'a dodik yaptırdım Siparişle getirten yok çünkü piyasada bizim araçlara göre dodik şimdilik yok.Sitede Yunus arkadaşımız polyesterciye kendi döktürdü.

10. celo53

Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

Arkadaşlar geçen hafta aracımın 70 bin bakımını yaptırmak için gittiğim Tuzla Servisinde yeni program varsa yükleme yapmalarını istedim ve en son güncel programı yüklediler.Sizlerede tavsiyem mutlaka güncel programı yüklettirin performans inanılmaz derece arttı.

11. celo53

Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Takip etmekte fayda var.
  12. celo53

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. Korando sports'un 4x4 ü biraz zor gibi gelmesi,firma yasa değişikliği bekliyor ama çıkacağını zannetmiyorum.Araçların kasa boyu uzamadığı sürecede %84 ÖTV verip o aracı kimse almaz.Actyon sportslarda 6 ileri şanzuman olarak Korando Sports'tan farkı...

13. celo53

Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo Çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah.
  14. celo53

2005 ford ranger xlt

Ynt: 2005 ford ranger xlt Hayırlı olsun alana da,satana da.
  15. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Yaklaşık 4 yıldır otomatik 2009 model 4x4 kullanmaktayım şanzıman ile ilgili bir sıkıntım olmadı,mercedes motor ve şanzıman olduğu doğrudur.Dikkat etmeniz gereken en önemli şey bence bir servise götürüp baktırmanız,makinaya bağlatmanızdır.Bende aracımın 70 bin...

16. celo53

Yeni arazi ve av arkadaşım..

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım.. Aracınız çok güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız temennisiyle hayırlı olsun.
  17. celo53

06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !!

Ynt: 06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !! Sakarya Hendek Çiğdem yaylası
  18. celo53

Motor Arızası

Ynt: Motor Arızası Kontakla ilgili olduğunu daha önce okuduklarımdan bende duymuştum.

19. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Amarok 8 ileri otomatik vites Türkiyeye gelmiş 76 bin liradan satılıyor kampanyalı.
  20. celo53

Ssangyong Videolar

Ynt: Ssangyong Videolar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz