Arama sonuçlarınız

1. celo53

Araç Üstü Çadır ve Kamp Malzemeleri

Bende branda gölgelik fiyatı öğrenmek istiyorum..Takip

2. celo53

satılık 4x4 nissan

Ynt: satılık 4x4 nissan Hayırlı satışlarınız olsun
  3. celo53

SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI Teşekkür ederim.

4. celo53

SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI Mehmet bey aracın üzerine monte ettiğiniz branda güneşliği özelmi yaptırdınız yoksa hazır satılıyormu.
  5. celo53

Ssangyong Videolar

Ynt: Ssangyong Videolar Edizim yazmışsınız gene yunus abiyle :)

6. celo53

CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ

Ynt: CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ Saati alalı iki yıldan fazla oldu ama toplam kullandığımı sorarsanız iki ayı geçmez.

7. celo53

Ynt: CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ Güncel
  8. celo53

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Sahibinden com da falan bakın araştırın ben o sitede buldum lastikçi değişmiş duruyordu gittim aldım hemen.
  9. celo53

SSANGYONGS KYRON mu ACTYON Jeep mi?

Ynt: SSANGYONGS KYRON mu ACTYON Jeep mi? Actyon jeeplerde 6 ileri yokmu yani....actyon sportslarla aynı şanzumana sahip olduğunu sanıyordum eğer öyleyse ayıp etmişler :)

10. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi 16 falan olur o zaman :)

11. celo53

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Keşke 16 jant ebadından vazgeçmeseydiniz.Benim aracım orjinal 18 jant olmasına rağmen 16 jantla değiştim.18 jantta lastik özellikle AT sınıfında bulunmuyor bulunsada çok pahalıya geliyor örneğin 18 jant AT tipi bir lastiğin fiyatına 16...
  12. celo53

SSANGYONGS KYRON mu ACTYON Jeep mi?

Ynt: SSANGYONGS KYRON mu ACTYON Jeep mi? Öncelikle şu yanlışı düzelteyim actyon sports otomatikler 6 ileri Kyronlar ise 5 ileridir.Yani otomatik şanzuman olarak actyon hem devir hem yakıt tasarrufu açısından daha iyidir.Donanım olayına gelince benim actyon sports bir çok kyrondan daha...

13. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi :) :) :)
  14. celo53

Ynt: CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ İlanım günceldir.
  15. celo53

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Aracınız hayırlı olsun gün geçtikçe daha da memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.Bende 2009 yılından beri otomatik 4x4 full donanımlı olanı kullanmaktayım ve vites geçişlerinde şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.

16. celo53

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER Güzel yakışıklı araç.
  17. celo53

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ Açıklama için teşekkürler.
  18. celo53

Satılık - 2000 Model - Suzuki JLX ( Offroad Donanımlı)

Güzel bir araç bayağı emek harcanmış,hayırlı satışlar.

19. celo53

2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ??

Ynt: 2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ?? Arkayı atmasıyla 4x4 olması farklı bir şey o aracın gücüyle alakalı ve arka tarafın hafif olmasından dolayı atıyor yada hızlı kalkışlarda patinaja düşüyor.Genellikle tüm kamyonetlerde bu böyledir,kimi arkaya yüz kilo yük atar,kimi arka şaseye...
  20. celo53

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Aynen öyle bu fiyata bu havaya sahip olmak kadar güzel bir duygu yok :) Hele araca az biraz modifiye yaptıysanız benim gibi her gittiğiniz yerde ilgi odağı olursunuz.Tek korkum nazara gelmek :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

SON KONULAR

Geri