Arama sonuçlarınız

1. örnek1

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

teşekkürler

2. örnek1

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011) heyt maşallah Çağatay abi döktürmüşsün,ayrıca Çağlayada objektifler için teşekkürler,
  3. örnek1

bekliyorum ah bi gelse

4. örnek1

teşekkürler ,masraf çok yürüyen herşey değişti tam donanımlı hale getirebilmek için şuana kadar 17000 tl harcadım
  5. örnek1

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011) way way Ekrem maşallah bende diyordum arabanın yanında ne yapıyor diye

6. örnek1

teşekkürler

7. örnek1

teşekkürler eksiklerimiz tamamlanıyor geriye kalan snorkel oda yolda ama bi türlü gelemedi :( :( :(
  8. örnek1

elimde avs nin kaput için sineklik var onuda takayım tam olsun
  9. örnek1

sonunda tampon boyası bitti,ön panjurumuz boyandı ve izgarası değişti sinyal lambalarımız da yenilendi yarında vinç bağlantısı ve telsiz bağlanacak

10. örnek1

teşekkürler

11. örnek1

teşekkürler abim cam üstü kepi yaman tiç aldım
  12. örnek1

sağolasın Atılgan teşekkürler,bizim koca oğlana iyi bakıyonmu???

13. örnek1

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat burası paylaşım sitesi güzel birşeyler yapalım yaratalım garaj bölümünde nice araçlar var keyif içerisinde sabırsızlıkla takip edilerek toplanan sayın maderetör ortada yanlışlık var ben kendi düşüncelerimi farklı aksettirdim sanırım dost dediklerimi...
  14. örnek1

Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat teşekkür ederim kardeşim sana ve dostlarına bir sözüm yokki zaten geldik ağırladınız yemeğinizi yedik fakat ustanızı değiştirin
  15. örnek1

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat arkadaşlar konu başlığı yanlış olabilir ilk mesajda da antepte dost kazandık diyorum beni kazıkladılar demiyorum ki bu tip yapılan yükseltmelerin doğru olmadığını savunuyorum,bana ne dendi biliyorsunuz milimetrik ayar yapılıyormuş kim yapıyor...

16. örnek1

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat ilginize teşekkürler niyetim kimseyi rençide etmek değil ama böyle bir yükseltme yok bu nasıl bir icat, nasıl araç sahibini böyle bir tehlikeye atar
  17. örnek1

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat ok teşekkürler ozaman gaziantep ve ekibinden özür diliyorum yanlış başlık açmışım haklısınız
  18. örnek1

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat haklısınız yiğit ölür namı kalır burasıda paylaşım sitesi araçalarda malum ne demem gerekirdi,kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum sadece büyük bir tehlike oluşturacak olan durumu sizlere sunuyorum araçlarınızın altına eğilip bir bakın nelerin...

19. örnek1

Cherokee XJ parçaları (proje fazlası)

Ynt: Cherokee XJ parçaları (proje fazlası) aracınız hayırlı olsun çok güzel maşalllah güle güle kullanın
  20. örnek1

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat niyetim kimseyi kötülemek değildir zaten isim yada araç vermedim nasıl bir tehlikenin üzerinde yürüdüğümüzü göstermek acısından,ben aractan veya satandan şikayetçi değilim yapılan işlemlerden yazık arabaya....aracın yanlarımda gazoff...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR