Arama sonuçlarınız

1. örnek1

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat ha şunuda söyleyim bilerek atdık aracın kasası güzel ,uydurma yükseltme olduğunu gördük zaten onları söküp çöpe ataçağım oradaki ustanın emeğine yazık, offroad için hazır araç alacak arkadaşlar dikkat etsinler

2. örnek1

zj için mercekli zenon far

Ynt: zj için mercekli zenon far bittiğinde keyif alacağına eminim
  3. örnek1

satılan offroad araçlarına dikkat

satılan offroad araçlara dikkat Geçen cuma Bursa'dan antepe araç almak için uçtuk sağ olsunlar bizleri hava alanında karşıladılar gezdirdiler araçlara baktık bir tanesini aldık geldik.Orada dost edindik fakat araç sahiplerine buradan sesleniyorum böyle bir araç modifiyesi olamaz ,bilinçsiz bir...

4. örnek1

Ynt: zj için mercekli zenon far Farın içine konan bi zenon mercekler parkları acınca yanan yuvarlak angel far yapım aşaması 2 gün sürebilir;far tasını mikadan ayırması,merceğin içine montajı ve ilaç ile yapıştırıp 1 gece kuruma işlemi-sonra araça montaj gel keyfim gel yollar...
  5. örnek1

Ynt: zj için mercekli zenon far çok güzel bir konuya deyinmişsin zj kasanın en büyük sıkıntısından biride far, geçe görüş mesefesi kısa ve yolu açmaması kendi aracıma uyguladım şiddetle tavsiye ederim. arşivden birkaç kare,detaylı fotoyu birazdan yüklerim

6. örnek1

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

teşekkürler

7. örnek1

teşekkürler ,muhakkak olaçaktır.
  8. örnek1

Tampondaki boruyu arkadaşın atölyesinde kıvırdık 60 lık ,boru saç ve profil kıvırma işi yapıyor,borunun tampona geldiği yere silme parça kestim kaynattım tampona çivatalı (rubicondan alıntı demonte) istediğim zaman sökebilirim
  9. örnek1

sağol Tanerim toplayalım sanada zj... salı akşamına klüp toplantısı var geliyorsun dimi ?

10. örnek1

tampon köşeleri tuvarlandı ve son rutuşları yapıyorum

11. örnek1

fazla ara verdik galiba aşamaları atlamadan bilgilendirelim cam üstü kaşımız boyandı ve takıldı
  12. örnek1

teşekkürler araçta değişiklikler oldukça haberdar edeçeğim

13. örnek1

devam...
  14. örnek1

Cherokee XJ... 8''yukseltme :)

Ynt: Cherokee XJ... 8''yukseltme :) güzel olmuş güle güle kullanın
  15. örnek1

BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011)

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) heleşükür kendi resimlerimi görebiliyorum.teşekkürler Ekrem

16. örnek1

gizli birşey yok Taner herşey ortada ;D ;D ;D
  17. örnek1

tamponun şekli yerine gelmeye başladı
  18. örnek1

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) teşekkürler ,umarım karelerden keyif almışsınızdır

19. örnek1

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) dedenin maşallahı vardı bıravo diyorum
  20. örnek1

Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Gezide (10 Nisan 2011) 2 adet video buldum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

SON KONULAR

Geri