Arama sonuçlarınız

1. D

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. sayın freebırd anlatımınız ve açıklamalarınız için teşekkürler...

2. D

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. çok teşekkürler.... suzuki japonya-ESCUDO(japonya dışında grand vitara) bununla ilgili japonca tanıtım videosu var ama tam anlayamıştım.burda sizin yorumunuz orda görüntü tam üstü üstüne oturdu. 4L pozisyonunda devre dışı kalması...
  3. D

merhaba ESP bulunan grand vitarlarda ESP hangi şartlarda devre dışı bırakılmalıdır? videolar var ma yükleyemedim?

4. D

Yeni Nesil Grand Vitara ''Fender Flare Set'' ?..

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara ''Fender Flare Set'' ?.. bugün servisle görüştüm.. distirubütör firmayı aradılar Türkiye ye gönderilen grand vitaralar için bu paket gönderilmiyormuş. amerikaya gönderilen vitaralarda bu paket gönderiliyormuş. muş muş..
  5. D

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara ''Fender Flare Set'' ?.. teşekkürler sertan bey... yeni nesil GV için Türkiye'de yok galiba....

6. D

merhaba; yeni nesil grand vitara(2006 ve sonrası) çamurluklar için tam türkçesi nedir bilmiyorum ama ''Fender Flare Set'' nerede bulunabilir? http://suzuki.dealerfit.com/store/suzuki-grand-vitara-fender-flares-prod1318_15555.php http://www.suzukiauto.com/grand_vitara/accessories/

7. D

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri bu foruma üye olmak büyük ayrıcalık :)
  8. D

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: 2007 Grand Vitara DDiS ve ON-Road: 225/65R/17 ? - 225/70R16 ? olay budur :)
  9. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? teşekkür ederim BRAVEHEART, düşünmüyor değilim,

10. D

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? teleflex prins kadar yaygın değil, aynı zamanda büyük motorlu araçlarda prinsin daha çok tecrubesi mevcut. BRC mi? prins mi? BRC nin servisi çok, Prins BRC kadar yaygın değil

11. D

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? Başka taktıran veya çevresinde taktırmış olan kimse yok mu?
  12. D

Merhaba biliyorum bu konu daha önce benzer konularda tartışıldı Ancak tartışılan araçlar 1. ve 2. nesil Grand vitara ve vitaralar içindi. Ancak Yeni nesil Grand vitara 2,0(2006 ve sonrası) için benzer konularda görüş olmadığı için konu açma gereğinde bulundum. sorularım 1-yeni nesil Grand Vitara...

13. D

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. buradaki hesaplara bakılırsa, bir depo mazot(55 lt) 100-120 km hızla gidilirse (box-tuning yapılmış) yaklaşık 790 km götürecek, sürekli 4x4 araç için mükemmel sonuç(475 km'le 32lt kullanılmış)
  14. D

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu geçmiş olsun nazar değirdik!!!
  15. D

2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur?

Ynt: 2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur? aracın garantisi devam etmiyor mu? bu araçlar 2 yıl garantili diye biliyorum

16. D

Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı

Ynt: Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı youtube videolarında hiç otoyol için tasarlanmış gibi durmuyor tabi burda motor farklılığı da var. amerikada 5 kapı yeni kasa GV 3200 ve 2700 cc
  17. D

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu merakla bekliyoruz.
  18. D

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. 2007 model 2,0 otomatik normal kullanımla 100 km(agresiflik kişye göre değişir) şehiriçi 12lt,şehir dışı 90 km hızla 7-8 lt,aynı hızda sık sık vites atacak şekilde kullanılırsa 8-9lt, aynı hızda cruise kullanılacaksa 6,7 -7,5 lt...

19. D

2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

Ynt: 2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır? ne demek BRAVEHEART, ben teşekkür ederim, hayırılı günlerde kullanmanız dileğiyle. izmire gelirse.. inşallah bizede nasip olur diyelim saygılar
  20. D

2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

Ynt: 2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır? sayın braveheart öncelikle hayırlı olsun genel servisler takabiliyor anlaşılan... ben izmirde ikamet ediyorum,bu tamponu ilk gördüğümde çok istemiştim ama izmirde olmadığı için taktıramadım birkaç sorum olacak takma işleminde delme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR