Arama sonuçlarınız

1. Poseidion

Cj6 M İçin Usta Arıyorum

Ynt: Cj6 M İçin Usta Arıyorum İstanbuldaysanız Bostancı sanayide Başkan Jeep ( Murat Usta ) sanırım sizin problemlerinizi çözer diye düşünüyorum

2. Poseidion

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Slm Nasılsın görüşmeyeli....
  3. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı evet - yeğenim olur kendisi :)

4. Poseidion

Tahoe Sport 1997 Beyaz

Ynt: Tahoe Sport 1997 Beyaz ;D ;D ;D ;D
  5. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Şükrü Bey; Araç satıldı ..

6. Poseidion

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 01- Mustafa Taştemir 02- Derya Turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman & Mine Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Türkan & Reha Yurdakul 09- Burak Dokur 10- Uğur samurai 11- Serkan Efe 12- Mustafa 13- Selçuk...

7. Poseidion

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel Bey ; İdealinizi gerçekleştirmişsiniz sanırım Darısı idael :)peşinde koşanlara Saygılar
  8. Poseidion

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum Top gibi olmuş derler ya ! İyi günlerde kullanın
  9. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Evet istanbul göztepedeyim önümüzdeki hafta yurt dışı olacak bir hafta kadar size özelden tel yazıyorum görüşmek üzere diyelim

10. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı O zaman şimdiden hayırlısı olsun derim

11. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Bostancı oto sanayide jeep garaj da ugur usta Veya yine aynı yerde baskan jeep murat usta. lar mutlaka görsün derim Ayrıca askın jeep teyse arac biraz daha pazarlık yapın derim )))
  12. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Ali bey slm Şu yanlış anlaşılmasın ; yükseltme kiti ve viraj da ters orantı gibi , demek istediğim tahoe ağır bir araç, kullanırken normal araçlara göre biraz daha dikkatli olmak lazım . 5 9 bende kullandım. Ses ve performans olarak pek farkı yok diyebilirim...

13. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Linkdeki aracı tanımıyorum ancak şekil itibarı ile dırı ve guzel duruyor. Sitedeki diğer arkadaşlar kadar bu araba hakkında detaylı bilgi veremem ancak üç tahoe sporttan sonra söyliyebileceğim şunlar Bu araclar diğer jeep vs gibi her an bulunabilinen yedek...
  14. Poseidion

7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013)

Ynt: 7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013) Takip
  15. Poseidion

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi İlave: Pumarex de yürür (süspansiyon v.s.) sanki daha iyi özellikle dik tırmanış ve inişlerde farkı görebiliyorsunuz. Hangisi daha fazla/az yakıyor diye sorarsanız hiç bakmadım :))

16. Poseidion

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Tgb yi kullanılmış almıştım. Pumarex i ise 0 aldım. Dolayısı ile çok fark olmamakla beraber pumarex i tavsiye edebilirim. Hem fiyat v.s. açısından da daha uygun .Tabi eğer terralander 800 cc ise biraz fark yaratır. Ancak 500 cc de arazide fena değil ....
  17. Poseidion

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Selamlar Tgb daha önce kullandım - Distribütör değişikliği v.s. den dolayı parça sıkıntısı yaşadım ve sattım . Ancak genel olarak memnundum. (Diğer atv modelini bilmiyorum) Daha sonra Pumarex (Jaguar) 500 aldım . Gerek parça gerekse bakımı anlamında oldukça memnunum.. (...
  18. Poseidion

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Bülent Bey; acınız büyük ... biz ne desek boş ... ama o hep sizin yanınızda , içinizde ,ruhunuzun bir parçası olarak sizinle yaşayacak. Mekanı cennet olsun .... Allah size sabırlar versin ....

19. Poseidion

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş 40 Benden oldu galiba !!!! Bu arada mesajı aldım... Tmm aracın yazıları solmus ..:)) Yenileri Lzm..
  20. Poseidion

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team Güzel gezi olmuş,paylaşım için Tşk ler Takip edelim bakalım , bir dahakini kaçırmamak için

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri