Arama sonuçlarınız

1. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Daha evvelki yazılarımda belirtmiştim, ben yada bu forumda olan arkadaşlar ssangyong fabrikasının sahibi değil. Ana bayisi olanımızda yok.Hatta servis sahibi falanda değiliz.Amacımız şu anda kullandığımız araç markasının artı ve eksilerini aramızda paylaşıp bu araçlar...

2. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Sevgili Salih abi kapitalist sistemde maalesef insanlarımız daha azına daha çok para vermeye alıştığı ve belli başlı tabuları yıkamadığı için hep bu gözle bakıyorlar.Seninde söylediğin gibi varsın onlarda öyle tatmin olsunlar bizim araçlarımız şimdilik sadece...
  3. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi :)

4. celo53

ACTYON ARACIMA CARBON CLEAN yaptırmayı dusunuyorum sizce yaptırayım mı?

Ynt: Actyon Aracıma Carbon Clean Yaptırmayı Dusunuyorum Sizce Yaptırayım Mı? Walla dışarda yaptırma olayı değil heralde anladığım kadarıyla farklı bir sistemmiş Ediz.
  5. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Ay sonunda inşallah orda olacağız Salih abi.

6. celo53

ACTYON ARACIMA CARBON CLEAN yaptırmayı dusunuyorum sizce yaptırayım mı?

Ynt: Actyon Aracıma Carbon Clean Yaptırmayı Dusunuyorum Sizce Yaptırayım Mı? Murat kardeşim geçen hafta tuzla serviste Hasan ustayla konuştum carbon clear yaptırmayı kesinlikle tavsiye etmiyorlar.Enjektörlerin püskürtme deliklerini büyütüyormuş.Güney koreden enjektör temizleme makinası...

7. celo53

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Ay sonunda sapancada yapılacak etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi yazarsanız İstanbuldan arkadaşlarla temas kurup kalabalık bir gurup olarak katılabiliriz.İnşallah tanışıp kaynaşma fırsatımız olur Salih abi.
  8. celo53

Check Lambası

Ynt: Check Lambası Büyük bir ihtimalle vakum modülatörü arıza yapmıştır.Anadolu yakasında bizim araçlara bakan özel bir servis yok diye biliyorum.
  9. celo53

Sol Ön Koltuk Isıtmam Calısmıyor.

Ynt: Sol Ön Koltuk Isıtmam Calısmıyor. Sevgili arkadaşım Murat yaz geldi ne yapacan koltuk ısıtmayı boşver kışa kadar böyle devam ;D

10. celo53

Tekrar tekrar merhaba:))

Ynt: Tekrar Tekrar Merhaba:)) :))))

11. celo53

ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Yaww telefondan ekledim fotoları böyle yollamış anlayamadım nedenini.
  12. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

13. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! .
  14. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Güzel bir etkinlik oldu test sürüşü yaptık, siteden görüşüp tanıştığımız dostlarla buluştuk.
  15. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Sıkıntı yok Orçun

16. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Bende cuma günü kaydımı yaptırdım.17/03/2013 pazar günü tuzla servisten saat 10 da hareket edilecek konvoy olarak.
  17. celo53

07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ. Tamam Murat sen bi keşif yap bakalım :)
  18. celo53

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılalım Yunus abi

19. celo53

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning +1
  20. celo53

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Arkadaşlar araçlarımızla gittiğimiz zorlu yol şartları sitede zaten mevcut ama uygun lastik olması kaydıyla.Ayrıca sürüş tekniğide önemli diye düşünüyorum ama genede her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır ve LR den sonra bu araca geçen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR