Arama sonuçlarınız

1. celo53

Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi

Ynt: Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi Ben iki kış mevsimi kullandım AT tipi lastik sıkıntı yaratmadı karda,buzda.

2. celo53

Ssangyong Videolar

Ynt: Ssangyong Videolar http://www.youtube.com/watch?v=2yEXlYjjnfU&feature=related
  3. celo53

Ssangyong Videolar

Ynt: Ssangyong Videolar http://www.youtube.com/watch?v=5YV4H0naD1c&feature=related

4. celo53

Ssangyong Videolar

Ynt: Ssangyong Videolar http://www.youtube.com/watch?v=T4otRwmcYk0
  5. celo53

Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi

Ynt: Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi Kış için aracınızda takılı olan AT tipi lastikler işinizi görecektir diye düşünüyorum.

6. celo53

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Bu ülkede ADALET olmadığına inanıyorum,Bu ülkede ADALETİN sadece bayan ismi olarak kullanıldığını düşünüyorum ve bizleri şu anda yöneten hükümete oy vermiş biri olarak oy verdiğim elimi dövmem gerektiği ile sözlerimi noktalıyorum.

7. celo53

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Ynt: DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012) Güzel bir tesbit ve uyarı bence,tebrik ederim.
  8. celo53

2005 ford ranger xlt

Ynt: 2005 ford ranger xlt Hayırlı satışlar
  9. celo53

Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo Deri döşeme gerçekten en sağlıklı olanı.Benim aracım orjinal deri döşeme yaklaşık dört senedir biniyorum araç içinde toz olmuyor,koltuklar daima temiz ilk günkü gibi,çamur gelmiş,su dökülmüş önemli değil sil gitsin.

10. celo53

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Takip

11. celo53

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Güzel ve bol çamurlu bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
  12. celo53

DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL)

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Hayırlı olsun yeni aracınız.

13. celo53

Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?

Ynt: Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç? Aynen katılıyorum ve tavsiye ediyorum.
  14. celo53

10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

Ynt: 10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz. Gerçekten öyle dört gözle kış mevsimini bekliyorum.Kar,yağmur,fırtına :)
  15. celo53

10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz.

Ynt: 10/03/2012 üç ssangyong bir suzuki vitara kartepe kuzuyayla gezimiz. Biz Ssangyong kullanıcıları kış mevsimini galiba daha çok seviyoruz :)

16. celo53

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim Sıkıntı olmaz siz beğenin sonrası kolay,servisler var her türlü ilgilenip aracın nesi var nesi yok bilgi veriyorlar.
  17. celo53

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Geçmiş olsun dileklerimle Cenab-ı Haktan acil şifalar diliyorum.
  18. celo53

Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012)

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) Bekliyoruz :)

19. celo53

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim Hayırlı olsun güzel seçim.
  20. celo53

Uludağ'da Ramazan Gezintisi

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz