Arama sonuçlarınız

1. GRANDCHEROKEE

22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI

Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI FOTOLAR...

2. GRANDCHEROKEE

Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI FOTOLAR ...
  3. GRANDCHEROKEE

KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI

Ynt: KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI Cok tesekkur ederım :) Deneyimli bir ÜSTAT la yazıstıgıma sevındım.. Zaman ve ortam musaıt olursa, gunubırlık / kamplı gezilerinize katılmak hoşumuza gider, mutluluk duyarım Sevgıler Pınar

4. GRANDCHEROKEE

KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI

Ynt: KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI Merhaba Erdal Bey :) Adım Pınar. Gps cihazımız henüz yok, ama rotaları mail atabilirseniz sevinirim.. Eşim Neslihan ve ben ; en kısa sürede o rotaları takip ederek, o bölgeyi bilinçli bir şekilde dolasşamyı ve zirve yapmayı arzu ederiz. Bu arada ; eğer firmaların...
  5. GRANDCHEROKEE

Merhaba, 22 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 15:30 gibi Gaziemir Kipa'dan yola çıktık. Ercan,Sunay,Erdal....Zevkli bir yolculuktan sonra Bayındır Ovacık a geldik.. Arkadaşlar, neydi o derin olan kuru çukur ve su dolu diğer bölümler olan çamur parkuru? :) Kamp alanı güzeldi..Ormanın içindeki...

6. GRANDCHEROKEE

YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI TESEKKUR EDERIM. GORUSMEK UZERE :)

7. GRANDCHEROKEE

KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI

ARKADASLAR SELAM ; 29.09.2012 CUMARTESI GUNU KAYNAKLAR KÖYÜ'NÜN DAĞLARINDA TUR ATMAK ISTEYEN VAR ISE, GRUP OLUSTURABILIRIZ. ESIMLE BERABER 1,5 AYDIR JEEP CIYIZ :) DAGLARDA TOPRAK YOLLARDA GEZMEYI SEVIYORUZ. 3-5 JEEP ARKA ARKAYA GEZMEK, IYI ARKADASLAR EDINMEK ISTIYORUZ. ACIKCASI DAGLARDAKI...
  8. GRANDCHEROKEE

YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI SELAM ; ONCELIKLE ADIM PINAR AMA BAYAN DEGILIM  ESIMLE BERABER GAZIEMIR DE OTURUYORUZ.. GEZENBILIR.COM DA YAZINIZI GORDUM.. JEEPIMIZ VAR. BAYINDIRDAKI KAMPINIZA GELŞMEK ICIN BELLI BIR KOSUL/SART VAR MI? CUMARTESI GUNU SAAT 15:00 TE GAZIEMIMR KIPA NIN...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR