Arama sonuçlarınız

1. tiyek

Türkiye'nin Mantarlari

merhaba, mantarlarla hobi olarak ilgileniyorum.. bu konuda bilgisi-tecrubesi olanlarla haberlesmeyi isterim.. ve siz arkadaslarimdan ricam sayfaya elinizde olan mantar fotograflarini NEREDE cekildigi bilgisi ile eklemeniz.. ilginize tesekkur ederim, Nazan OZHAN tiyek@windowslive.com...

2. tiyek

Bahçeköy Atatürk Arboretumu

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu KİTAP ''Atatürk Arboretumu Ağaç ve Çalıları'' Arboretumda yer alan bilgi, harita ve fotoğrafları içeren "Atatürk Arboretumu Ağaç ve Çalıları" adlı kitap 10 TL. bedelle makbuz karşılığı Arboretum giriş kapısında satılmaktadır. ilginize, Nazan OZHAN
  3. tiyek

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu merhaba, gurup iseniz -en az 20-ve haftasonu ziyaret etmeyi dusunuyorsaniz izin gerekiyor bildigim kadariyla.. haftaici giris serbest.. ama telefonlarindan ayrintili bilgi edinebilirsiniz.. nazan

4. tiyek

Xanthos Antik Kenti fotograflari LIKYA RUYASI'2009

XANTHOS ANTIK KENTI Homeros, Sarpedon yonetimindeki Xanthos'lularin Troya savaslarina katildiklarini yazar ki bu olay sehrin en eski yazili tarihine isaret eder. Sehir, M.O. 546'da Pers kumandani Harpagos tarafindan kusatilir. Xanthos'lularin kahramanca karsi koyup direnmelerine ragmen caresiz...
  5. tiyek

Kamil Koç Turizmin Hizmet Kalitesinden Memnun Kalmadim

Ynt: Kamil Koç Turizmin Hizmet Kalitesinden Memnun Kalmadim onca yilin firmasi.. uzuluyor insan aslinda..bana da geri donmediler.. ne yapalim,kendilerinin bilecegi is.

6. tiyek

Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü Delmece yaylasi parkuru (armutlu yarimadasi) Asagida Armutlu yarimadasi uzerinde Selimiye-Delmece-Erikli rotasi fotograflari mevcut. http://www.flickr.com/photos/tiyek/sets/72157604099680367/

7. tiyek

Yalova Kurtkoy - Cihatlı Doğa Yürüyüşü (11 Ekim 2009)

*grubumuzun haberlesme sayfasina gonderdigim e-postadir; ''Merhaba, Parkurumuza Kurtkoy- Yalova daki devasa bir cinari; ''Kapili Cinar i'' selamlayarak basladik.. Gunun ogleye kadar olan zamani fotograf isik kalitesi bakimindan fena idi..ama ogle sonrasi fotograflar gayet hos cikmislar...
  8. tiyek

Kamil Koç Turizmin Hizmet Kalitesinden Memnun Kalmadim

18 eylül 2009 da antalya ya yolculuk yaptık.. 17 saatte antalya ya vardık,antalya konyaalti nda 1.5 saat arizalanan tekerin degişimini bekledik..hizmet kalitesinden memnun kalmadım.tavsiye etmiyorum Nazan ÖZHAN
  9. tiyek

Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) gerci o tabaklarin icinde kereviz salatasi yaninda kalpli kahverengi kurabiyelerde var ama secilememis uzaktan..arabamiz derseniz tam bir harikalar kumpanyasi minibusuydu.. kalpli pusulalari,kirmizi peceteleri,kalpli yuz...

10. tiyek

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü? kackar dan agri yi gordugunu soyleyen pek cok arkadasim var.. ama teyyidini ancak onumuzdeki yaz ayinda yapabilirim hava acik olursa ;D

11. tiyek

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) Kilickaya-yangin kulesi gordugunuz,bogakani saraba ekledigimiz kuru yemislerdir.. dumani ustunde! :) fotolarin devami icin; http://picasaweb.google.com/tiyekx/KilickayaDaSevgililerGunuKutlamasi2009#
  12. tiyek

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) ehh bizdeki de 14 subat konulu bir ziyafet idi.. Kilickaya-yangin kulesi 14 subat 2009

13. tiyek

Yeni Başlayanlara Yürüyüş Parkuru Tavsiyesi?

Ynt: Yeni Başlayanlara Yürüyüş Parkuru Tavsiyesi? yeni baslayanlara en uygun iki parkur,yenikoy-sariyer:bogaz manzarali ve buyukada kucuk turu :) madem istanbuldasiniz da..
  14. tiyek

Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Ynt: Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri the BEAR/Ayi Bir Sevgi ve Dostluk Filmi... Zevk için ayı avlayan üç avcı ile onlardan kaçan yavru bir ayı ve onun dev arkadaşının hikâyesidir Ayı. Bu kovalamaca sonunda kaçan dev ayı bir süre sonra avcılarla kapışmaya karar verir. 1988...
  15. tiyek

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Ataturk Arboretumu, Sariyer ilcesinde, Orman Bakanligi, Orman Genel Mudurlugune bagli bir isletme olup, oteden beri floristik zenginligiyle bir cok yerli ve yabanci botanikcinin ilgisini cekmis bulunan unlu Belgrad Ormani'nin guneydogusunda 345 hektarlik bir...

16. tiyek

Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu Turkey, a Plant Paradise Türkiye has more than 10.000 species, subspecies and varieties, with these she has a very rich flora. Among these plants 3.200 of them approximately 35 % of them are endemic for our country. Ulkemiz yeryuzundeki konumu itibariyle...
  17. tiyek

Xanthos Antik Kent Fotograflari

XANTHOS ANTIK KENTI Homeros, Sarpedon yonetimindeki Xanthos'lularin Troya savaslarina katildiklarini yazar ki bu olay sehrin en eski yazili tarihine isaret eder. Sehir, M.O. 546'da Pers kumandani Harpagos tarafindan kusatilir. Xanthos'lularin kahramanca karsi koyup direnmelerine ragmen caresiz...
  18. tiyek

Likya Rüyası (18-29 Eylul 2009)

Ynt: Likya Rüyası (18-29 Eylul 2009) Programimizi Sali (29/09/2009) gunu tamamlamis bulunacagiz.. Arkadaslarimizin bir kismi hala Datca ve cevresinin kesfine devam etmekteler.. Isparta dan Likya'09 programimiza istirak eden Bulent Dincer in objektifine takilanlar...

19. tiyek

Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer)

Ynt: Likya (Birkaç Gün ve Birkaç Yer) merhaba, gezi programinizin kapsamini guzel ozetlemissiniz.. biz de Eylul un 18-28 ini kapsayan bir Likya programladik,ben Olimpos-Kas-Fethiye tamamlayip,gezimizin Fethiye kismindan ayrildim dun..arkadaslarimiz bugun Datca ya devam edecekler takvima...
  20. tiyek

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası Macahel ( 8-18 Agustos 2009 Karadeniz yayla translari ve Macahel kesif gezi fotograflarimiz ) http://picasaweb.google.com/tiyekx/Karadeniz09Tiyek#

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR