Arama sonuçlarınız

1. salih izmirli

Vefat

Ynt: Vefat Allah rahmet eylesin..,

2. salih izmirli

17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim

Ynt: 17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim Bu konu hakkında bende fikirlerimi beyan etmek istiyorum.Bu işin doğrusu çekme karavan.Şehir içi seyehat. ihtiyaç giderme de araç bağımsızlığı,mali yük, yakıt,bakımı. park kolaylığı.Ayrıca iç genişliği ve...
  3. salih izmirli

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 salih ve serkan güranç , metin altın çekme karavan ,elektrik alacak .bağımsız izmirden selamlar..

4. salih izmirli

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Her kafadan bir ses çıkıyor ama çözüm yok çünkü sorunu bilen bir yöneticide yok...eski fotolar açılmıyor gitti deniyor yenileride açılmıyor...Ama nedense reklamlar açılıyor..........Lütfen bizi biraz ciddiye alın artık....Bırakın bu umursamaz...
  5. salih izmirli

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

hayırlısı olsun...darısı izmirin başına salih güranç ...izmirden selamlar..

6. salih izmirli

Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300

Ynt: Kendi Mini Kamp Aracını Yapanlar; Mitsubishi L300 mehmet bey , aracınızı iyi günlerde kullanın.çok iyi olmuş verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... iyi geziler dilerim...salih güranç...İzmirden selamlar....

7. salih izmirli

Fotografların Görünmeme Sorunu...!

Ynt: Fotografların Görünmeme Sorunu...! bilgileriniz için teşkkürler...
  8. salih izmirli

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor iyi günlerde kullanın ,izmirden selamlaar.... bendede 1977 model knaus comfort 350 modeli var..orjinal kullanışlı bir karavan ,kısaca yabancı karavanlar güzel ce kullanışlıdır...
  9. salih izmirli

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac sn abdullah bey karavanımı ve arabamı satmıyorum.satarsam bu fiyatlara alamayacağım.bilginize..teşekkürler...selamlar....

10. salih izmirli

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac sn ,abdullah bey ,aracın vizesi her yıl.aracım eylül ayında tekrar vizeye girecektir.aracım 1992 model garaj arabasıdır,kazasız ,orjinal ,değişen yoktur., aracımı satmayı düşünüyorum.şimdi i,şten çıkartıldım.karavanımı ve aracımı satıyorum.karavanım internete sahibinden...

11. salih izmirli

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler iyi günlerde kullanın.araştırma yapsaydınız 2. el avrupa karavan alabilirdiniz.hala yollrda olan avrupa karavanlar vardır. tekeriniz dönsün.iyi tatiller....izmirden selamlar...
  12. salih izmirli

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac sn , Abdullah bey , ben çekme karavancı olarak izmirden katılıyorum. insan yaşadığı tecrübeleri aktarması lazım. şimdi araç olarak 1992 model mitsubişhi L300 10 kişilik minibüs kullanıyorum.araç arkadan itiş olduğu için karavanım ve aracım kaymıyor.kullanımı rahat.yakıt...

13. salih izmirli

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin
  14. salih izmirli

İzmir Kamp Karavan Dreneği Pamukkale Gezisi 20.04.2013

Ynt: İzmir Kamp Karavan Dreneği Pamukkale Gezisi 20.04.2013 Guzel bir gezi olmus, izmirden. Selamlar 0 507 340 975
  15. salih izmirli

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Gecmis olsun,ALLLAH. Acil sifalar versin' iZmirden bir istegin olursa yardimci olmaya calisiriz,sali he serkan guranc kard ALLAH. ACİL SİFALAR VERSİN ,SALİH VE. SERKAN GURANC ,İZMİRDEN Selamlar,,,

16. salih izmirli

Eğirdir Gezim

Ynt: Eğirdir Gezim İyi geziler dilerim.
  17. salih izmirli

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi) yeni arac hayirli olsun , kolay gelsin iyi calismalar dilerim. izmirden selamlar/salih guranc;;;;;
  18. salih izmirli

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

Ynt: Çekme Karavan için araç tavsiyesi Mitsubishi l 300. Cekme karavanlar icin ideal 'arkadan itis ,yurt disinda parcasi var turkiyede ise parca ucuz ve yedek parca bol. Fiyati uygun. Yedek parca bol uucuz vergisi az,

19. salih izmirli

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Karavaniniz hayirli e ugurlu olsun ,saglikli mutlu. Ve huzurlu ,bol fotolu geziler dilerim',tekeriniz surekli hareket etsin'her sey gonlunuz ce olsun,iz izmirden selamlar
  20. salih izmirli

İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Mehmet abi guzel bir gezi olmus emegine eline saglik daha nice gezilere saglikli mutlu ve huzurlu olman dilegle. Salih guranc. Selamlar'. "'''''

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR