Arama sonuçlarınız

1. nrlates

Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Aracın özelliklerini söylede bakalım.

2. nrlates

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Hocam aracı kırmadan gel :)
  3. nrlates

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Bizden ayrılma canım ;D

4. nrlates

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Her bir yarış ayrı bir heyecan. Her bir yarış ayrı bir yenilik. Yarışma ve seyir kalitesi oldukça yüksek olması beklenen 5. Beykoz Off-Road oyunlarına herkes davetlidir.
  5. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Teşekkür ederim kardeşim. Artık Galloper'u başka bir 4x4 araçla takaslamam gerekiyor.

6. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Yakında duyurusu yapılacak olan 5. beyoff oyunlarına hazırlanıyorum. oyunlarda çok ekstrem Huma Oto Goliath etabı olacak bu oyunlardan sonra satışa devam.

7. nrlates

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Düzenbaz olsaydı bana neden satıldığını söyledi? Benlede pazarlığa devam ederdi. Düzen olmasaydı, yada sorun olmasaydı karavan neden satılmadı tekrar ilana çıktı. Hepsi ayrı bir soru işareti. Bunun sonucu merak ediyorum.
  8. nrlates

Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Benim tam karavan yapmak isteyeceğim bir araç
  9. nrlates

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Benim araç alma satma hızıma sen yetişemezsin. :)

10. nrlates

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf İlhan bey sizin bu avatardaki aracı çok merak ediyorum. Bilgi verirmisiniz

11. nrlates

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bende onu alacaktım ama dediğiniz gibi satıldı. Ancak şüpheli birkaç durum vardı hızlı davranıp alamadım.
  12. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. Aracın resimlerini bende merak ediyorum. Benim için kupası önemli tabiki evrakıda önemli vergi borcu bi şekilde halledilir diye düşünüyorum. nurullahates@superonline.com şimdiden teşekkürler.

13. nrlates

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Herkese Merhaba ismim Nurullah Ateş off-road meraklısı iken Yeni bir çekme karavancı adayı olarak tüm yazılarınızı zevkle okudum. Çok aydınlatıcı bilgiler öğrendim. Doğan beye verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim. Sormak...
  14. nrlates

1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar

Ynt: 1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar difransiyeller uyuyar ben arkayı taktım.
  15. nrlates

1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar

Ynt: 1990 PAJERO 3K Diferansiyel, Aks, vs. Parçalar İki tip difransiyel varmış büyük olan ve küçük olan bendekiler 5 kapı için olanlar ve büyük difransiyeller. Yani uyması lazım.

16. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Sordugunuz salıncaklı sistemse evet öon taraf salincaklı
  17. nrlates

Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012)

2010 da düzenlenen iftar yemeğinde bende vardım çok eğlenceli geçmişti. Şimdilik ismimi yazmıyorum gelmeye çalışıcam.
  18. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık 19.900 TL

19. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Size uyacak rakamı söyleyebilirsiniz. Rakam konusunda sorun yok ama gerçekten de uzak olmasın. Aracın herhangi bir sorunu yoktur. Komple motor yeni yapılmıştır. Üstündeki lastikler 2000 tl dir.
  20. nrlates

Ynt: Gitti Gidiyor! Galloper, Full Off-Road Donanımlı / Satılık Bir kaç resim ekleyeyim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR