Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıda linkini ve özelliklerini verdiğim aracım satılıktır.
İlk ciddi fiyat teklifinde bulunan arkadaşa hayırlı olsun.
Artık bir K5 almanın vakti geldi.
19.900 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-off-road-donanimli-dizel-tek-kapi-galloper-73974440/detay/
Aracın...
Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.
Cm olarak ölçü vermelisiniz.
Tek renk siyah folyo ise metre kare fiyatı 20 dolar çizim yapılacak işlerin fiyatı biraz farklı.
izci stickerlarından bir arkadaşa yaptım çok kaliteli bir görsel değil ancak araç üstünde idare eder.
30x30 cm ebadında iki adet var.
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)
Sapanca'lı Off-Road sever akradaşlarıma selamlar,
Beyoff olarak ilk Off-Road oyunumuzuda 2. ve 3. oyunlarımızda 4. oyunumuzda bizi yanlız bırakmadınız.
İlk oyununuzda bizde sizinleyiz. Beyoff olarak kalabalık bir bir...
Ynt: Toyota � Land Rover Off Road Buluşması
Cumartesi günü araçlardan bazıları ile yıkamada karşılaştık. Araçların durumundan günün ne denli güzel ve zorlu olduğu belli oluyordu.
Tabiki Toyota cıların yüzü daha fazla gülüyordu.
Görüntüler çok güzel etapda çok güzelmiş.
Kürşat ellerine sağlık...
İstedikleriniz yapılabilir nereye yapacağınıza karar verip ölçü verin. Lastik izini ben yaptım elimde var ama aynı çalışma ile birleştirerek renk uyumu yapmak lazım.
Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor
Resim ve Videolarınızı aşağıdaki başlığa yükleyebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86472.new#new
4. Beykoz Off-Road oyunlarının parkuru cuma gününden hazırlandı. Cumartesi günü yağan yoğun yağmurla sular altında kalan parkurumuz yarışmacıar, seyirciler ve bizleri hayli düşündürdü. Yarışlar iptalmi sorularının sorulmaya başladığı dakikalarda sabah ola hayır ola diyerek gece dinlenmeye...