Arama sonuçlarınız

1. nrlates

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road Slm İlkönce pajerodan kalan lsd kilitli difransiyeli takmıştım şimdi onu çıkartıp yüzde yüz kilitli yeni difransiyel taktım. Hepsi pajerodan kalmıştı. Pajeronun kilitli diransiyeli duruyor oranları tutuyorsa onu verebilirim.

2. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. İyi gaz oldu sabah sabah. ;D
  3. nrlates

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Bu yazı çizilerek istediğiniz yapılır. iki renkli folyo kestirilir. Ancak elimde hazır çizimleri olmayan işler biraz zaman alıyor ve ilk yaptıran için biraz fiyatlı oluyor. Bu yazıyı çizdikten sonra 10x55 cm ölçüye denk...

4. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Görselin yüksek kaliteli orjinal hali olmadan bu çalışma zor yapılır
  5. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Tam ölçü verirsen en boy fiyat söylerim. iki alternatif var. Folyo kesim olan yada dijital baskı olan. bunlardan hangisini istesen ona göre söyleyeyim.

6. nrlates

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Arkadaşlar herkese selam. Bizim yanımızada uğradınız ancak parkur hazırlama işine çok hızlı girdiğimiz için uzun uzun sohbet edemedik. Maşallah ne güzel gezmişsiniz incirboğazı gerçekten güzel bir yer. Bi dahaki gezide sizlere eşlik ederim...

7. nrlates

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/qLdpV7RsUVI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  8. nrlates

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor http://www.youtube.com/watch?v=VzP3Ek5pl9g
  9. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Bunlar çok kolay ölçü al hemen yapayım. Kapılardan birini soldan sağa ölçmen yeterli

10. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. örnek bul yapalım.

11. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Toyota ile ilgili çalışmalar çalışmalar istenilen renkte folyo kesim yapılabilir. Fiyatları istenilen ölçüyegi çıkartılabilir.
  12. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. Gerçekten çok sevinirim. Özellikle 4 kapı olursa çok iyi olur onlar arazi taşıtı diye geçiyor. Malum muayene olayı.

13. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. İyi para verdim aracın dört çekeri çalışmıyormuş ford motoru koymuş kaç senedir yatıyormuş sadece kupası için verdim o rakamı....
  14. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Tahmini ölçü söyleyebilirseniz yardımcı olayım.
  15. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Şehzat Hocam telefonla konuşalım size ne lazımsa ayarlarım.

16. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. Kayserili ile görüştüm ama çok fiyat istiyor anlaşamadık. 7,500 TL verdim vermedi.
  17. nrlates

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim. gerçekten de ilginç bi araçmış daha önce görmemiştim.
  18. nrlates

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

Araç alacak zamanda olsam hemen alırdım çok emek var. Belki Kürşat ın aracına yetişebilirim. Sanırım bitirdikten sonra o da satar :) Satılık Galloper Var.

19. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.
  20. nrlates

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Bu kolay bana stepnenin çapını söylerseniz çalışma yaparım. Tahmini Fiyat: 60 TL civarı folyoda olabilir vinile olabilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.