Arama sonuçlarınız

1. nrlates

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Parkur çalışmaları başlamadığı için bu sorunun yanıtı net olmamakla beraber; Ağırlıklı kum çıkış ve inişler olabilir, gölet geçişi kanal geçişi gibi alternatifler var parkurun kırma derecesi azdır. Sadece engelleri...

2. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) 40 Aracın kendini vinçlediği zamanı düşünebiliyormusun. ???
  3. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Kürşad iki yarışcıda aynı engelleri geçmiş olacak. Durum tamamen eşit olacak.

4. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Evet işimiz biraz zor ama Off-Road sporu sevyircisinide düşünüyoruz. Sizlerinde yardımıyla bu zor işin altından kalkmaya çılışacağız.
  5. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) ikili kalkışlar için Tersten geçme şeklinde değilde şöyle planlıyoruz. İki farklı parkur bulunacak. Araçlar aynı anda start alacaklar ve biri bir parkura diğeri öbür parkura girecek. Biri bir parkuru bitirip diğer aracın...

6. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Parkurun fazlı hızlı olmaması için çalışma yapacağız. Ayrıca etapları yan ayana değil ayrı bölgelerde olacak sadece ortada bir yerden birbirlerinin etaplarını tekrar geçecekler. Geçiş yerine geliş süreleri arasında zaman...

7. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Yönetim den öğrendiğim kadarıyla derece alan araçlara bol miktarda ödüller var. Bu yarış öyle kolay bir yarış olmayacak son ana kadar çekişme sürecek. Yarışlara çok iddalı isimler katılacak. Türkiye şampiyonasında yarışan...
  8. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Parkur henüz belli değil tabiki kış aylarında olduğumuz için yarışın olduğu haftaki yağış durumu önemli.
  9. nrlates

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Arkadaşlar 3. Beyoff Oyunlarında parkur hazırlama görevi yine bana verildi bu nedenle yarışamayacak olmamdan dolayı üzülüyorum. Ancak sizlere seyir kalitesi son ana kadar sürecek bir program hazırlamak istiyorum. Öyleki...

10. nrlates

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Bu araç benimde dikkatimi çekmişti. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Kullandıkça deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

11. nrlates

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Ben kaç senedir en iyi off road aracını arıyordum bir çok araç kullandım yaptım, aldım, sattım, bu konuyuda ben açmıştım. Yakın zaman önce Kendi çabalarımla bu sizin söylediğiniz bu sonuca ulaşmıştım. Bilseydim o kadar uğraşmazdım. ;D ;D ;D ;D
  12. nrlates

P ZERO LASTİK 205/65/15 5 Adet Lastik

Ynt: P ZERO LASTİK 205/65/15 5 Adet Lastik Güncel

13. nrlates

P ZERO LASTİK 205/65/15 5 Adet Lastik

Ynt: P ZERO LASTİK 205/65/15 5 Adet Lastik Lastikler duruyor ölçüler yazıyor dış ölçüsünü şu alıp sana söyleyemem. Diş derinli resimlerde belli oluyor saten lastikler hiç kullanılmamış takılıp geri çıkartılmış.
  14. nrlates

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team İsoff Oyunları Kemerburgaz'damı olacak İsoff sitesinde herhangi bir bilgi yoktur.
  15. nrlates

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Herkese Selamlar Sevgiler. Beykoz Offroad Kulübün'ün yapmış olduğu off road oyunlarına katılımınızla şenlendirdiğiniz unutulmaz. Bundan sonrada düzenlenen her organisazyonda sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız. Bu nedenle sizin düzenlediğiniz her orgnisazyonun...

16. nrlates

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) İşte resim
  17. nrlates

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) İşte resim.
  18. nrlates

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Kemal Bey Merhaba. Resimdeki kişi benim Nurullah Ateş Senin eklediğin resimlerdeki aracın yeni sahibi. Kayışdağındaki yangının olduğu gün duruma bakmaya gittik ve gittiğimizde Clio ordaydı bende resmini çektim. Mithat, ilk çıkıştan...

19. nrlates

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Yeditepe Üniversitesine en yakın tepeden.
  20. nrlates

SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ek Takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.