Arama sonuçlarınız

1. peritektik

İran

Ynt: İran esfehan:

2. peritektik

Hırvatistan (zagrep-split)

Ynt: Hırvatistan (zagrep-split) split daha çok resim
  3. peritektik

Ynt: Hırvatistan (zagrep-split) Zagrep daha çok resim:

4. peritektik

Cagliari (İtalya)

Ben şahsen avrupada bulunmayı pekte sevmem iş için gidiyorum genelde ama Cagliari farklı idi pek tabii ki sıcak kanlı İtalyanlardan dolayı. Şehirin merkezi biraz yokuş ama gezmesi zevkli ve ben yine avrupa yemeklerini pek sevmeme rağmen italyan pizzası ve pasta (makarna) tek kelime ile farklı ve...
  5. peritektik

2 ayrı sefer Hırvatistan'a gittim. Biri haftasonu için zagrep, diğeri tatil için split. Öncelikle türkler dizileri ile anılıyor ezel son gittiğimde çok ünlü idi. Zagrep : Bu ülkelerin Cafe kültürü gerçekten çok iyi Türkiye ile kıyas götürmez. Sadece Ben Jelacic meydanı ve etrafında 2 gününüzü...

6. peritektik

Fas

Ynt: Fas Fakir ülke Fas, insanlar sıcaktır ama fakir bir ülkedir. El-Jadida,Casablanca ve Mohammediye'yi gördüm. En eli yüzü düzgün şehir casablanca, gidecekler için dipnot kadınlar çok sıcaktır Fasta. Türkiye gibi isteyen dindar isteyen içki içebiliyor müslüman ülkelerde bu önemli bir...

7. peritektik

İran

Ynt: İran Arkadaşlar işimden dolayı son 2 senemin nerdeyse yarısını iranda geçirdim. Tehran,Esfehan,Bandar Abbas, Ahwaz ve Yazd'ı gördüm. Öncelikle dindarsanız iran'a hiç gitmeyin sizin için hayal kırıklığı olur nerdeyse hiç çarfalı kadın görmedim. İnsanlar çok naziktir ve Türkleri severler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.