Arama sonuçlarınız

1. S

1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM.

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. hub varsa otomatikte olsa geri gitmekte fayda var

2. S

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. sen bence ilk iş aracın altını tazikli suyla bi yıka birde diskler ısınıyormubi kontrol ettir benzer sorunu bende yaşadım çünki hub ise ön tekerleklerin ortasında bulunan ve araç 4x2 ilerlerken ön akslarıboşa alan bi sistem frontera A larda var ama B...
  3. S

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. bu arada bu model fronteralarda ön tekerlek göbeklerinde hub varmı eğer varsa zaten 4 çekerden çıktığında geri gelmen gerekli

4. S

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. dostum frenlerde bi ısınma varmı fren hortumlarıyla ilgili bir sorun olabilir yada kumdan dolayı sıkışma geri bırakmama gibi bu arada bu frontiyi sanırım bikaç kez Amasyada görmüştüm
  5. S

11.03.12 paşa yaylası gezisi

Ynt: 11.03.12 paşa yaylası gezisi o zinciri kırmıştır sanırım

6. S

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... feroza tanınmazmı ya hastasıyım ben şahsen bu türde bu özellikte araba yok artık dünyada

7. S

Akü bitince araç nasıl çalıştırılır

Ynt: Akü bitince araç nasıl çalıştırılır otomatikse ne yapacaz ;)
  8. S

suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi
  9. S

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? dostum bunu seninde farkemiş olman lazım ben 1800mt rakımdan 260 lara kadar hiç gaz vermeden mecbur kalmadıkçada fren kullanmadan indim vitarayla ve evet bizim o çok duyarsız hararet göstergemiz varya neredeyse en souğa kadar indi bu diğerkullandığım araçlardada bu...

10. S

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? bende romano sistemi var araç 99 1.6 jlx at şehir içi 30litre yakıyor ama sistemden menmunum sorun yok sorun ön fren hortumlarımda kısa süre sonra tekrar eski yakıt değerlerime geri döneceğim şehir içi 14lt

11. S

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri bu araç bi ara satılıktı sanırım yoksa yanılıyormuyum ön arka kilit vardı sonra ilan kayboldu
  12. S

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker kolay gelsin aşağıda linkini verdiğim resimdeki 3k vitaradaki uygulama 5k için uygulanabilirmi...

13. S

Konum 4x2 Akslar Devrede

Ynt: Konum 4x2 Akslar Devrede hareket halinde 4 çekere girip çıkabilen araçlarda mekanik hub kullanılamıyor ön dif içinde vakumlu bir sistemle işlem yapılıyor daha konforlu bir sistem olduğu için tercih ediliyor ancak ön akslar sürekli dönüyor sizin araçta sorun yok
  14. S

Citroen DS4

Ynt: Citroen DS4 bencede zira kötü araba olsa bilmem kaç yıldır üst üste dünya ralli şampiyonu olamazdı
  15. S

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında inşallah dostum

16. S

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında arabamda hanım çocuk felan vardı yoksa bi şekilde en azından nereye gittikleri hakkında bilgi alırdım
  17. S

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında usta inan bitane duran tır görmek için çok baktım sırf görüp resimleyebilmek için ama hepsi yoldaydı
  18. S

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında maalesef sanırım yurt dışına gidiyorlardı rusya ukrayna gürcistan olabilir

19. S

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında bu araçlardan cumartesi günü istanbul dönüşü gördüm hemde onlarca önce tırlardaki lc ve pradolar dikkatimi çekti sonra bir tır daha geçerken hıluxların arka kasa kapağında siyah boyayla yazan toyota yazısı dikkatimi çekti sonra bir tır daha yakaladım bir baktım en...
  20. S

1996 Model Suzuki Vitara'da Otomatik Şanzuman Sorunu

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara'da Otomatik Şanzuman Sorunu aracı p ue alıp üzerine yük bindirmeyin önce N ye alıp elfrenini çekip aracın yükünü frenlere bindirip p ye alın ses yapmaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR