Arama sonuçlarınız

1. ozancagman

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, Alan 78 ve Alan S9 Plus Anten (Yatabiilir) fiyatı 325,00 TL'dir. Saygılar, Ozan 0 533 684 09 81

2. ozancagman

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Yarın (Cuma) öğlen gibi yola çıkıyorum. Aracımda 1 kişilik boş yer var. İstanbul'dan yarın yola çıkacak başka arkadaşlar var mı acaba?
  3. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, Evet, Midland Alan 78 telsizi tek olarak da verebiliyoruz. Tek olarak fiyatı 230,00 TL'dir. İrtibat için: 0 533 684 09 81 Saygılar, Ozan ÇAĞMAN

4. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, Alan 42 el telsizi şeklindedir ama araçta harici antenle birlikte mobil araç telsizi gibi kullanılabilir. Alan 78 ise mobil araç telsizidir ve araca sabittir. Her iki telsizde telsiz olarak aynı...
  5. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Teşekkür ederim. Elbette montaj konusunda da destek vermeye devam edeceğim. Telsizinizin montajı konusunda her zaman arayabilirsiniz. Ozan

6. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Arkadaşlar merhaba... Biraz forumdan ve başlıktan uzak kaldım. Zaman zaman bazı arkadaşlarla telefonla veya yüz yüze görüştüm. Bazı telsiz modellerinin stok durumunu sordurlar. Bir süredir stokta olmayan Alan...

7. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, size özelden bir mesaj gönderdim. Ozan
  8. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selam, Öncelikle teşekkür ederim. hava akımına denk gelmişsiniz. O yüzden uzak mesafeleri rahatlıkla duyabildiniz. Daha iyi bir anten olarak 45-50 cmlik bir anteni daha var ama kullanımı elde biraz zor...
  9. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Arkadaşlar online alışveriş sitemin açıldığının bilgisini vermek isterim. www.dnsonlineshop.com Burada ürünleri inceleyebilirsiniz ve tabii Gezenbilir indirimi için telefonla bana ulaşabilirsiniz. Saygılar, Ozan

10. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba Hüsnü Bey, Midland'in Türkiye temsilcisi olduğumuz için servisimiz ve Sanayi Bakanlığı garanti belgemiz mevcuttur. Midland'in web sitesinde yer alan CB ürünlerinin çoğu stok olarak mevcuttur...

11. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selam merhabalar, Elbette yardımcı olabilirim. Müsait olduğunuz zaman bana 0 533 684 09 81'den ulaşabilirsiniz. Saygılar, Ozan
  12. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Güle güle kullanın. Görüşmek üzere. Ozan

13. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, Size daha önce bilgisini verdiğim anten Midland Energy 5/8 antendir ve 3 radyallidir. Uzunluğu 6,5 mt civarındadır. Sirio İtalyan anten üreticisidir ve çoğu telsiz firması kendi antenini üretmektense...
  14. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selam Merhaba, En uygun Midland ALAN 78 modelidir. Fiyat olarak 235,00 TL'dir. (Antensiz) Stok mevcut. http://www.scanman.nl/b_22.jpg Saygılarımla, Ozan 0 533 684 09 81
  15. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Can verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Aslında bu cihaz Amerika için tasarlanan ve AM bandı olmasının yanı sıra Amerika CB frekanslarına uygun bir telszdir.

16. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, tek olarak ML-145 araç anteni tabii ki verebilirim. Telsiz olmadan alındığında manyetik tabanla birlikte 75,00 TL'den verebiliyorum. (Telsizle fiyatı daha uyguna geliyor.) Anten kablosu dahildir ve...
  17. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, Bu telsizi tavsiye etmem. Ufak olması iyi bir özellik fakat sadece AM bandında çalışır. Bu yüzden fiyatıda uygun. Saygılar, Ozan
  18. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Güle güle kullanın. Türkçe kullanım kılavuzunu ilave etmemiş olabilirim. Kusura bakmayın. Burada kayıtlı mail adresiniz varsa e-mail olarak hemen gönderebilirim. Ozan

19. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, evet yurtdışından döndüm. Bana 0 533 684 09 81'den ulaşabilirsiniz. Saygılar, Ozan
  20. ozancagman

Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010) :) Çok iyi. Sorunsuz bir şekilde kullanmış olmanıza sevindim. Bende bir ara hafta sonu yola çıkıp size katılmayı planladım ama benim ninja turtle asfaltta zor gidiyor araziye girersem sürekli beni çekmek zorunda kalacağınızdan fikrimi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR