Arama sonuçlarınız

1. ozancagman

Digital Pusula, Rüzgar Ölçer, Termometre

http://www.albrecht-online.de/pics/gps/bild_g_79280.jpg Marka : Albrecht Model : AE 641 Digital Kompass Fonksiyonları 1. Pusula ve Derece cinsinden yön göstergesi ( ± 5° Sapma ) 2. Rüzgar Hızı Ölçümü km ve mph cinsinden ( 6-15 mph arası ± 2 sapma, 16-30 mph arası ± 3 sapma ) 3...

2. ozancagman

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Ok... Mesajınızı bekliyorum..
  3. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba Can Bey, Alan 42 telsizinizi kaybetmiş olmanıza üzüldüm. Alan 37 telsizle kıyaslandığında Alan 42 çok daha iyi bir telsiz. ALAN 37'i elbette aracınızda kullanmanız mümkün fakat Alan 37 sadece AM...

4. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Rica ederim. Başka sorularınız olursa yardımcı olmaya hazırım.
  5. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Anladım. Telsizi antenle verdiğim zaman fiyat biraz daha uygun oluyor fakat sadece telsiz isterseniz size 295,00 TL'ye verebilirim. Kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Siz İstanbul'dasınız sanırım. Araca...

6. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Midland ALAN 48 Plus Multi telsizi ve ML-145 anteni 360,00 TL'ye verebilirim. Saygılarımla,

7. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Arkadaşlar, hafta içi görüştüğüm ve bana Midland ALAN 42 Multi El telsizi soran arkadaşlara yeni ürünlerin stokta olduğunu bildirmek isterim. Almak isteyen arkadaşlar bana 0 533 684 09 81'den ulaşabilir...
  8. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba,öncelikle yorumlar için tekrar çok teşekkür ederim. Yapılan yorumlarda herşeyden öte sizlerin memnuniyetini görmek benim için işimi daha çok severek yapmama neden olduğunu bilmenizi isterim. Fiyatlar...
  9. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni CB telsizlerle yapılabilecek görüşme mesafesi kullanılan anten ve coğrafi konuma göre farklılık göstermektedir. Araç üzerinde kullanacağınız antenle (örneğin ML-145) araçtan araca şehir içinde kuş uçuşu 5 - 8...

10. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, öncelikle yukarıda yorum bırakmış arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı paylaşmanız ve en önemlisi memnun kalmış olmanız beni çok mutlu etti. Her zaman destek ve yardıma hazır olduğumu...

11. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Merhaba, İstemiş olduğunuz ürünlerle ilgili kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz ve taksit şeçeneğimiz var. Taksitlerdirme alternatiflerine göre fiyat farkedecektir. 0 216 379 79 64 veya 0 533 684 09 81'den...
  12. ozancagman

KAMPANYA: CB Telsizi olmayan ev kalmasın...

Kısa süreli ve sınırlı sayıdaki ürün için "CB Telsizi olmayan ev kalmasın..." kampanyamızın detayları aşağıda verilmiştir. Midland Alan 78 Excel Multi telsizi araç anteni ile aracınızda da kullanabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlar bana 0 533 684 09 81'den ulaşabilir.

13. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Midland Alan 42 Multi telsiz ve ML-145 araç anteni ile beraber 360,00 TL'e verebilirim. Ürünler faturalı ve 2 yıl garantilidir.
  14. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Bu fiyatlar anten dahil olarak özel paket fiyatlar. Ürünler sıfır ve 2 yıl garantili.
  15. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Diğer modellerde geldi... ve tabii Midland ALAN 78 Plus Multistandard + ML 145 araç anteni için 325,00 TL fiyat geçerli ve stok var. Midland ALAN 42 Multi Standart = 325,00 TL Midland ALAN 48 Excel Multi +...

16. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Şu an 6 adet telsiz verildi fakat 10 gün içersinde yenileri ve yeni modelleri gelecek. Sipariş vermek isterseniz telefonda detayları görüşebiliriz. Telefonum 0 533 684 09 81
  17. ozancagman

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç An İstanbul
  18. ozancagman

Satılık Kutusunda CB Telsiz ( Midland ALAN 78 Plus Multi Standard ) + Araç Anteni !!! Elimde 6 adet hiç kullanılmamış (kutusunda) CB Telsiz ( MIDLAND ALAN 78 PLUS MULTI STANDARD ) ve telsize uygun araç anteni mevcuttur. Anten mıknatıs tabanlı olduğundan, araç üzerinde herhangi bir delme...

19. ozancagman

Satılık ALAN HP-450 Programlanabilen 0,5 - 5 Watt Prof. PMR Telsiz

Yurtdışından aldığım ALAN- HP-450 PMR telsizimi hiç kullanma fırsattım olmadığından satıyorum. Telsiz orjinal ambalajındadır. En önemli özelliği telsiz istenildiği gibi programlanabilir. Servislerin kullanıdığı orjinal yazılımı ve USB bağlantı kablosu ürün beraberinde verilecektir. Ürün 99...
  20. ozancagman

Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ?

Ynt: Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ? www.dnsticaret.com tavsiye ederim... Her türlü intercom sistemini ve telsiz sistemini bulabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri