Arama sonuçlarınız

1. Mustafa ERKİŞİ

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Teşekkür ederim tuğsan, güzel bir hatıra olacak. :) :) :)

2. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im İyi dilek ve temmennileriniz için teşekkür ederim :) Çok daha iyileri sizlerin olur inşallah.
  3. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Recep'te varsa işi çözeriz ;) ;) ;)

4. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Kürşat , T-shirt' leri bir bulabilsem çözüm kolay.... ;D ;D ;D ;D
  5. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim. :)

6. Mustafa ERKİŞİ

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.. :) :)

7. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Tuğsan.. Doğru yolun bu olduğu zaten gerçek,konfor ,arazi perfonması, güç vs gerçekten mükemmel. Islatmaya gelince zaten hiç kurutmayı düşünmüyorumki........... ;D ;D ;D...
  8. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. :)
  9. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hasan çok teşekkür ederim.. :)

10. Mustafa ERKİŞİ

Uzun arayışlardan sonra istediğim özelliklerde bir HJ 60 bulamamanın üzüntüsünü :( :( yaşarken bir tesadüf sonucu çok yakından bildiğim ve orjinalliğine hayran olduğum bu aracı almak nasip oldu ;D ;D . Aracımın özelliklerinden birkaçını sizlele paylaşmak ve bunun mutluluğunu yaşamak...

11. Mustafa ERKİŞİ

VX-100

Ynt: VX-100 Selamlar, VX100 ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız , dikkatinizi çeken konu başlıkların da çok geniş bilgilere sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta çok değişik bilgilerde mevcut , Okumak için için biraz zamana ihtiyacınız olacak...
  12. Mustafa ERKİŞİ

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Hayırlısı ile araç yürüdü ya yeter yol bitmiş sayılır....... Az kaldı. Bu kadar emek ve zahmetten sonra en keyifli dakikalardır ,bu anlar . Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allah.

13. Mustafa ERKİŞİ

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Hadi hayırlısı zirveye az kaldı..... ;) ;) ;)
  14. Mustafa ERKİŞİ

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın...... Hayırlı günler....
  15. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Şükrü, 1995 modeldi araç ve oldukça bakımlı , hatta bastıkça da harcama çoğalıyor demişti . adam niye abartsınki , benzin fiyat larından isyandaydı zaten. ::)

16. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi 4500 cc 6 silindir 1994 model , yeni benzin zamlarıyla >:( kaç litre yakar km de acaba. Geçtiğimiz günlerde fzj 75 kullanan bir arkadaşla görüşmüştüm lpg de km de şehir içi 800-850 civarında bir yakıt harcadığını söylemişti bu kadar...
  17. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar, Yeni bir FZJ 75 ihalesi var 1994 model araçlar. link aşağıda. http://www.milliemlak.gov.tr/documents/10326/22c8e9c0-4970-4cab-9581-5a8bef5460d6
  18. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar aslında Mücahit 'e tamamen katılıyorum .Dediği gibi bu tür durumlarda sinyal vermek değil , selectör yaparak dörtlüleri yakmak gerek iletişim kopmasın lütfen.. herkese selamlar Bunlar la beraber korna ve sirenleride çalmak lazım... :D :D :D

19. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mücahit ve Ahmet bey söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum böyle bir aracın bizler tarafından değerlendirilmesi kadar doğru bir düşünce olamaz. Burda sorun zaman sorunu oldu , ben almıyorum dedikten sonra 1 saat içinde galerici...
  20. Mustafa ERKİŞİ

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) Alana satana hayırlı uğurlu olsun... Şükrü sen boş durmazsın , ufukta neler var bakalımmm ......??????

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR