Arama sonuçlarınız

1. Mustafa ERKİŞİ

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın

2. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hiç sormayın ,10 gün uyuyamadım :'( :'( :'( ;D ;D ;D ama olsun , araç sahibi arkadaşımız kazandı oda yabancımız değil... ;D
  3. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yeni bir toyota maceramı paylaşayım sizlerle, Ailece görüştüğümüz doktor bir arkadaşımızın 1996-97 (orasını tam bilmiyorum) ama ön arka kilidi olan 136000km de koltuk altlarında daha naylon korumalarının parçaları duran,kilidi daha kullanılmadığını...

4. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Selamlar, haber çok ta iyisini vermeye çalışıyoruz. ;D ;D ;D
  5. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Haaaaaaaayyyyyydddddddddiiiiiiiii canlandıralım burayyyıııııııııı................................ :) :) :) :) :)

6. Mustafa ERKİŞİ

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... Selamlar. umut bu araç 3b motor h41 şanzuman ama 5 ileri??? klima orjinal değil çalışmıyor.çift akü ama paralel bağlanmış aks kodu K085 .

7. Mustafa ERKİŞİ

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... Selamlar, Bu aracı bende çok yakından inceledim tamamen orjinal, Ayna mahruti oranı 3,70 kilit yok ,lsd yok h55f şanzuman.HJ60 LG-MZ ,aks kodu KO52 .İtina ile bakılmış bir araç ama fiat konusunda oldukça kararlılar, benim...
  8. Mustafa ERKİŞİ

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) Vergi bombasına bak şimdi olmadı işteee...... Şükrü hj 62,5 na hastayım ;D ;D ;D ;D
  9. Mustafa ERKİŞİ

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Tuğsan selam , aracın tek kelime ile harika oldu titiz çalışmanın çok güzel bir örneği. Emeği geçen herkesi kutluyorum, Sağlıklı ve güzel günlerde kullanma dileğimle. :)...

10. Mustafa ERKİŞİ

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) GÜNCEL......... Toyota Hılux sevenler isteyenler nerede ..?????

11. Mustafa ERKİŞİ

Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga OOOOOOOOFFFFFFFF OFFFFFFFFFF Osmaniye Zorkun ve çok değerli osmaniyeli dostlarımm Anılarım tazelendi içim buruk...............( UNUTAMADIM GÜZELLİKLERİ DOSTLUKLARI ) Herkese selamlar.
  12. Mustafa ERKİŞİ

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) Akşam günceli bizden olsun ;) ;) ;)

13. Mustafa ERKİŞİ

1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... İlan sürecinde iyi dilekler ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...
  14. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... GÜNCEL
  15. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Aracın orjinal hiç bir yerini bozmadan. 5 dakika içersinde monte ve dmonte olacak şekilde tasarlanmıştır. tabiiki birçok güzel tasarım uygulana bilir, işlevsel özelliğinde hiç bir sıkıntı yok böylece orjinalliğide...

16. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... GÜNCEL PAZARLIKSIZ SON FİYAT ............... 29.000 TL ..........DİR
  17. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Güncel............ SON FİYAT....................31.000
  18. Mustafa ERKİŞİ

HİLUX YAN BASAMAK

Ynt: HİLUX YAN BASAMAK GÜNCEL

19. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Haludun kardeşim güzel düşünce ve dileklerin için teşekkür ederim. Hepinize daha iyileri nasip olur inşallah.
  20. Mustafa ERKİŞİ

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Mudanyalı ALİ kardeşime , amanos 80 ALİ arkadaşıma, mersinli ALİ hay kardeşime, GÜzel temmenni ve düşünceleri için teşekkür ederim. her şeyin hayırlısı olsun . :) :) :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR