Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Küçük Bir Enduro Kazası

Ynt: Küçük Bir Enduro Kazası Efe bey geçmiş olsun allah beterinden saklasın tabiki hepsi enduru diye geçiyor ama bizim bindiklerimiz asfalt yol ve stabilize yolar için dağ bayır için enduru kros motorlar daha kullanışlı ama onlarıda kullanmak yürek ister korkusuz olmanız gerek tabiri caiz ise...

2. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 İnşallah allah yardımcınız olsun kolay gelsin
  3. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Valla ustam çok iyidir ben anlamamış olabilirim ama siz aşama aşama aracın tamir ve kaporta görüntülerinizi koyarsanız çok bilgilendirmiş olursunuz

4. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Merhaba Ahmet arkadaşım bugün sanayide işim vardı kaportacıya sordum bende bi defender almak istiyorum ama kaporta boya modifiye konusunda bana bişey söyledi kaporta aleminyum muş kaportada çürük varsa biraz zor diyolar bunun hakında konu açmak istiyorum bilen...
  5. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 İnşallah kendinize iyi bakın ben çıkıyorum iyi geceler ;) ;) ;)

6. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 OOOOOOOOOOOOOO maaşallah güzel bir azılı inşalla dünya küçük neden olmasın belki gelip hem tanışma imkanı buluruz hemde av yaparız eğer şu resim küçültme olayını bi çözebilsem çok resim var ??? daha dün av da idim

7. AVCI_77

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Ahmet bey hayırlı olsun benimde hayalim defender 110 iyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin bana sorarsanız renk tavsiyem madem babanız kaportacı kemik beyazı veya mavi siyah iki renk güzel duruyor veya kırmızı siyah tekrar iyi günlerde kullanın iyi akşamlar
  8. AVCI_77

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu [attachment=1]
  9. AVCI_77

Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları

Ynt: Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları Merhaba Murat bey ben Erdek liyim siz nerelisiniz bende manastırın resimleri var ama nasıl küçültüp yükleyeceğimi bilmiyorum pc okadar iyi kullanmayı bilmiyorum beni yönlendiren biri olursa yükleye bilirim ;D ;D

10. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ktm 990 nı gördüm ERDEK TE enduru clup ta benim çadırın yanında bi abide vardı İSTANBUL lu idi güzel motor ;)

11. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba hemşerim inşallah Adana da asker arkadaşım var onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum gidersem neden olmasın uğrarım tabi haaaa bide gecen hafta transalp için pazarlık yaptık ama anlaşamadım 2002 model 2000 km de 12 bin istediler garaj motoru imiş ama...
  12. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Seda hanım sizi orada gördüm motoru çok güzel kullanıyorsunuz bir bayan olarak inşallah v strom mu alınca bende bütün etkinliklere katılmak isterim

13. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar Ufuk arkadaşım şehir dışındaydım mesajları okuyamdım mesajını aldım teşekkür ederim inşallah etkinliklerde buluşmak üzere ;) ;) ;)
  14. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ben ömer herkeze merhaba v strom tutkunuyum ERDEK ten herkeze selam 9 uncu enduru clup erdek te olmuştu inşallah seneyede erdek te olur iki gün doğa harikası kapıdağ yarım adası manastırda çadır keyfi anlatılmaz yaşamak lazım :D :D ;) ;)
  15. AVCI_77

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Abdi abi hoş geldiniz heralde sel felaketinden sonra evinize fazla bişey olmamıştır birazda ev temizliği filan dile kolay 4'5 ay eve gelmediniz ;D ;D ;D

16. AVCI_77

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma Ufuk bey çok güzel anlatmışın iki motoruda zaten hayalimdeki ilk motor vstrom ikinciside varndero idi transalp i almak üzerydim arkadaşlar vaz geçirdi çok yakıyo diye Allah kısmet ederse bu yaza kadar inşallah ikisinden birini alacağım ;)
  17. AVCI_77

Keş Dağı'nda 175 Metre Derinlik

Ynt: Keş Dağında 175 Metre Derinlik Murat bey güzel gezi olmuş keş dağı zirve derken yaylada kahvaltı yapmak :D uyumak ;)o havayı teneffüs etmek mükemmel ötesi bişey :o gezmek görmek bide oyerleri sizin gibi resimleyip anlatmak tam bir profösyenelce tebrikler !!!
  18. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mustafa arkadaş hadi hayırlısı hayırlı pazarlıklar iki taraf içinde benimde enbüyük hayalim bir Defender alıp kendi kafama göre modifiye yapmak

19. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze iyi akşamlar yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz doğru yerdesiniz ;) ;) ;)
  20. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm Gezenbilir ailesinin mubarek Ramazan Bayramını Kutluyorum herkeze sağlık mutluluklar diliyorum Kazasız belasız yeni geldik ALLAH a şükür yolarda bize hiç kaza raslamadım buna çok sevindim ha bu arada Balıkesir Sındırgı ya gittik Bayram için eğer...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.