Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Küçük Bir Enduro Kazası
Efe bey geçmiş olsun allah beterinden saklasın tabiki hepsi enduru diye geçiyor ama bizim bindiklerimiz asfalt yol ve stabilize yolar için dağ bayır için enduru kros motorlar daha kullanışlı ama onlarıda kullanmak yürek ister korkusuz olmanız gerek tabiri caiz ise...
Ynt: Mutlu Son Defender 110
Valla ustam çok iyidir ben anlamamış olabilirim ama siz aşama aşama aracın tamir ve kaporta görüntülerinizi koyarsanız çok bilgilendirmiş olursunuz
Merhaba Ahmet arkadaşım bugün sanayide işim vardı kaportacıya sordum bende bi defender almak istiyorum ama kaporta boya modifiye konusunda bana bişey söyledi kaporta aleminyum muş kaportada çürük varsa biraz zor diyolar bunun hakında konu açmak istiyorum bilen...
OOOOOOOOOOOOOO maaşallah güzel bir azılı inşalla dünya küçük neden olmasın belki gelip hem tanışma imkanı buluruz hemde av yaparız eğer şu resim küçültme olayını bi çözebilsem çok resim var ??? daha dün av da idim
Ahmet bey hayırlı olsun benimde hayalim defender 110 iyi günlerde kullanın allah kaza bela vermesin bana sorarsanız renk tavsiyem madem babanız kaportacı kemik beyazı veya mavi siyah iki renk güzel duruyor veya kırmızı siyah tekrar iyi günlerde kullanın iyi akşamlar
Ynt: Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları
Merhaba Murat bey ben Erdek liyim siz nerelisiniz
bende manastırın resimleri var ama nasıl küçültüp yükleyeceğimi bilmiyorum pc okadar iyi kullanmayı bilmiyorum beni yönlendiren biri olursa yükleye bilirim ;D ;D
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Merhaba hemşerim inşallah Adana da asker arkadaşım var onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum gidersem neden olmasın uğrarım tabi
haaaa bide gecen hafta transalp için pazarlık yaptık ama anlaşamadım 2002 model 2000 km de 12 bin istediler garaj motoru imiş ama...
Seda hanım sizi orada gördüm motoru çok güzel kullanıyorsunuz bir bayan olarak inşallah v strom mu alınca bende bütün etkinliklere katılmak isterim
Ben ömer herkeze merhaba v strom tutkunuyum ERDEK ten herkeze selam 9 uncu enduru clup erdek te olmuştu inşallah seneyede erdek te olur iki gün doğa harikası kapıdağ yarım adası manastırda çadır keyfi anlatılmaz yaşamak lazım :D :D ;) ;)
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Abdi abi hoş geldiniz heralde sel felaketinden sonra evinize fazla bişey olmamıştır birazda ev temizliği filan dile kolay 4'5 ay eve gelmediniz ;D ;D ;D
Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma
Ufuk bey çok güzel anlatmışın iki motoruda zaten hayalimdeki ilk motor vstrom ikinciside varndero idi transalp i almak üzerydim arkadaşlar vaz geçirdi çok yakıyo diye Allah kısmet ederse bu yaza kadar inşallah ikisinden birini alacağım ;)
Ynt: Keş Dağında 175 Metre Derinlik
Murat bey güzel gezi olmuş keş dağı zirve derken yaylada kahvaltı yapmak :D uyumak ;)o havayı teneffüs etmek mükemmel ötesi bişey :o gezmek görmek bide oyerleri sizin gibi resimleyip anlatmak tam bir profösyenelce tebrikler !!!
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Mustafa arkadaş hadi hayırlısı hayırlı pazarlıklar iki taraf içinde benimde enbüyük hayalim bir Defender alıp kendi kafama göre modifiye yapmak
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Tüm Gezenbilir ailesinin mubarek Ramazan Bayramını Kutluyorum herkeze sağlık mutluluklar diliyorum Kazasız belasız yeni geldik ALLAH a şükür yolarda bize hiç kaza raslamadım buna çok sevindim ha bu arada Balıkesir Sındırgı ya gittik Bayram için eğer...