Arama sonuçlarınız

1. celo53

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Öncelikle hayırlı olsun,performans ve yakıt konusunda net sonuçları bir kaç depo yakıt tükettikten sonra anlayabilirsiniz.Dediğiniz gibi yakıt performansı sağlamak için aracı daha evvel nasıl kullanıyorsanız o şekilde kullanmanız gerekir.Agresif kullanımlarda...

2. celo53

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Geçen benimde sahil yolunda ışıklarda yanımda bir tane durdu karoser olarak benim araçtan yüksek gibime geldi.
  3. celo53

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI Hayırlı olsun,kolay gelsin.

4. celo53

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Merkezi kilit farklı,uzaktan kumandayla kapıları açma farklı sistemlerdir.
  5. celo53

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Şahsuvaroğlu ford ile şahsuvaroğlu ssangyong tamamen ayrı firmalar ve sahipleride farklı.

6. celo53

Evet bencede alırken ihtiyacı iyi belirleyip ona göre karar vermek gerekiyor.Her sene muayenesi var,vergisi var,yakıtı var var oğlu var herkesin bakabileceği bir araç değil yani.

7. celo53

Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

Ynt: Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu? Satış rakamları gerçekten iyi reklamı olmamasına rağmen.
  8. celo53

Trakya Yeme İçme Rehberi

Ynt: Trakya Yeme İçme Rehberi Akşamın bu saatinde nerden okudum bu konuyu,nerden gördüm bu resimleri:)
  9. celo53

Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012) Güzel paylaşımınız ve anlatımınız için teşekkürler.

10. celo53

Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... Hayırlı olsun güzel bir araç almışsınız.

11. celo53

Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı

Ynt: Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı Hayırlı satışlar,temiz ve yorgun olmayan bir araca benziyor.
  12. celo53

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND İlginç ve macera dolu bir yolculuk olmuş.

13. celo53

itinayla ayna mahruti öğütülür

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür Geçmiş olsun takip etmekte fayda var konuyu.
  14. celo53

Duster ile Denizli Güney

Ynt: Duster ile Denizli Güney Güzel yerler ve güzel resimler...paylaşım için teşekkürler.
  15. celo53

Kaan bey sizin araçla bizim aracın şanzımanı aynı ise ki aynı seyir halindeyken otomatikten manuele,manuelden otomatiğe geçmenizde bir sakınca yoktur.

16. celo53

Güzelll
  17. celo53

FORD Transit İle Offroad :)

Ynt: FORD Transit İle Offroad :) Gayet başarılı :)
  18. celo53

4x4 L konumunda ise firma tavsiyesi azami hız 15 km. kartepe kuzuyaylaya çıkarken 4x4 L de 30 km.ye çıktım. Limitleri fazla zorlamaya gerek yok :)

19. celo53

4X4 H konumunda firmanın tavsiyesi azami hız 80 km. ama ben bu kış asfalt yolda kar yağarken 110 km. yaptım.
  20. celo53

Siz yanlış anlamadınız ama anlatan yanlış anlatmış dediğim gibi her şartta ve her hızda istediğiniz an otomatik yada manuel kullanabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri