Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi
Ön cam dediğim kapı camı değildi bildiğimiz arabanın ön camı.. kablolarla oynama olayına gelince evet olası ihtimal..ancak benim önceki suzuki aracımda tavaNDA sepet vardı ve bi kaç defa kullandım sadece bence böyle bi işe girmenize gerek yok..çünkü gördüğüm...
Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi
tavan sepetine sis farı uygulaması yaparken aracınızı deldirmenize gerek yok..on camın fitilinin kenarından kaput altına oradanda araç içine alınabilir kablolar..
Ynt: Subaru Forester Yardım
verilen yanıtlar için çok teşekkür ederim..linkini gönderdiğim araçlardan turbosuz olanını kullanma şansım oldu bugün.. tek parçasında boya var o da avuç içi kadar..konforu inanılmazdı diyebilirim..kullanımı motor gücü ivmelenmesi gayet iyiydi..
Ynt: Subaru Forester Yardım
Sayın mossin nagant,kusura bakmayın isminizi bilmediğimden bu şekilde hitab ediyorum..
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..yakıt bilgileri muhtemelen lpg ile olan tüketimlerdir diye düşünüyorum...
merhabalar..
Subaru forumlarını gezerken online olduğunuzu gördüm ve bir kaç şey danışmak istedim..
Bugüne kadar hep suzukinin arazi araçlarını kullanan birisi olarak forumları okurken karşılaştığım awd çekiş sistemi beni etkiledi ve yaklaşık 10 gün önce suzuki grand vitara xl7 aracımın pert...
Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!
pedala tam basmama rağmen zor geçiyor heleki 1. vites eziyet..diğerlerinde sıkıntı yok pek..ama ben o sesteyim hala..ne sesidir o acaba?
abi takılan fransız valeo marka ..kendi gözümle gördüm.. prizdirek bilyasında sorun dediler o da değişti ama bilemedim bende..
fransız valeo takıldı abi..walla kısa sürede indirip geri topladılar işi biliyo adamlar amma velakin o ses yok mu o ses çoook canımı sıkıyo..
Neler olmuş burda ben kaçırmışım açıkçası..
Debriyajım iyice sertleşmişti dedim değiştireyim..Değişti yaklaşık 2,5 saatlik sürede buraya kadar sorun yok..arabaya bindim marşa bastım ancak inanılmaz bir ses ve ses...
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
Zaten hergün zihnimde yeni yeni köprüler yapıyorum özelliklede mesai saatleri bitiminde trafikte beklerken..
alttaki benim şu mide ağrıma bi son verebilir misin?
Ynt: Ateş Başında Isınmak için Kamp Yeleği
yok bi markanın ayakkabısını görmüştüm pil ve bakır devreden oluşuyordu ısıtmalı bi ayakkabıydı ve bayada iddialıydı.. o misal ben de çağrışım yaptı ondan ötürü :)
Bizim parçaları satan çıkmacı arkadaş gördüğüm en insafsız çıkmacılardan..
bagaj kapısı açma kolu sordum 150 tl olur SANA dedi(bana niyeyse) serviste orjinali 70 tl
turbonun intercooler radyatörü sordum yine sana 1000 tl olur dedi serviste daha uygun fiyatı
turbo fiyatını sordum sadece göbek...
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
arabanın motora bağlı :) (alman kurdu varmıydı yahu? tüh kaçırdık desene,bana yavru olmasada olur aslında :))
alttaki klimam su damlatıyor var mı bir çözümün?