Arama sonuçlarınız

1. dr_musty

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Bizim karşı eczaneye söyledim, hocam hayırdır iyi misin dediler :) ben de gezenbilir dedim :) alttaki bana şöyle güzel bir alman kurdu hediye eder misin?

2. dr_musty

4X4 DODGE 2 ADET 1 DİZEL 1 LPG Lİ KREDİ KARTINA TAKSİT YAPARIM ACİİİİLLL

Ynt: 4X4 DODGE 2 ADET 1 DİZEL 1 LPG Lİ KREDİ KARTINA TAKSİT YAPARIM ACİİİİLLL hocam fiyatlarınız nedir acaba? yazmıyor mu yoksa ben mi göremedim acaba?
  3. dr_musty

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

bir darbeli arızalar bi de kalıcı olmayan arızalar vardır bazı cihazlar kalıcı olmayanları okuyamıyobiliyor..sanırım arıza kodu görmemesi bundan kaynaklanabilir..

4. dr_musty

maf sensör arızasında araç 3000 devirde sabitlenmez.. aksine 3000 deviri geçer ancak bu devirden sonra ne kadar yükselsenizde yeterli bir ivmelenme alamazsınız .. maf sensöz arızası değil yani sizin sıkıntınız.. onun cevabı oğuz abide gizli :)
  5. dr_musty

şimdi biz arb den kiliti alacağız almasınada iki de grand aksı alacağız !! dingil mesafeleri aynı mı ki? bunlar arb nin havalı kilitleri mi? bir de garminle basınç ölçümü yaptım 2. viteste 1,01 bara vs çıkıyo ama sonrasında yeniden düşüyo çok deneme fırsatımda olmadı açıkçası.. bugün aracın...

6. dr_musty

Burda 2006 yok .yani isimiz zor :-)

7. dr_musty

kilit mi bu ya?
  8. dr_musty

bul bi kilit alalım abi birlikte.. linkini verdiğim kiti satan adamla irtibata geçeyim bakalım bı ne diyecek..
  9. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Gelirim de bi pasaporta başvurduk 1 ayı geçti hala gelmedi onu ne yapacağız.. bi hastam var tansiyonunu düşüremiyoruz bir türlü bi çözüm yolu bulabilir misin?

10. dr_musty

http://www.ebay.com/itm/LIFT-KIT-BILLET-S-FRONT-2-REAR-2-TRACKER-99-04-/261050521648?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cc7d2d830&vxp=mtr#ht_1451wt_1270 işe bununla başlayabiliriz..

11. dr_musty

Bir de işin enteresan kısmı çakır otodan aldım maf sensörünü ustayla konuşma fırsatım oldu sizin aracınızda içten kilit var dedi!! nasıl yani kilitli mi difransiyelimiz dedim evet kilitli dedi.. anlamadım gitti
  12. dr_musty

garmini çözdüm abi aramda gayet iyi, katalizörü temizleyecek usta iyi işten anlayan bir adam sıkıntım yok o açıdan.. turbo basıncı çok dikkat etmedim ama çıkıyor sanırım 1,5 bar ve üzerine ama bazen -0,001 ,-0,00 vs oluyor onu anlamadım negatif basınç da neyin nesi? arabamız aslında uygun...

13. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Şu anda alplerin zirvesinde ormanlık bir alanda kafa dinliyor olmak isterdim.. alttaki ben bi kaç saat izin yapsam hastalarıma sen bakabilir misin?
  14. dr_musty

Maf sensörünü değiştirdim ,çekiş inanılmaz arttı bariz farkediliyor..bugünde turbonun intercoolerı turbo basınç hortumları vs temizlenecek ,katalizör sökülüp temizlenecek.. artık hafta sonuna da chip tuning :D
  15. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? hocam çok acımasızsın ya :) geçeriz ne yapalım.. alttaki bilgisayarıma virüs girmiş sanırım ,şöyle güzel bi antivirüs programı önerebilir misin?

16. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? elimde olsa bedavaya dağıtırımda bedavaya dağıtım işinden bile hayır vergisi alınır bu ülkede.. ey alttaki ben şu benim arabayı nasıl modifiye edicem ya az yardımcı olur musun?
  17. dr_musty

bugün bu işi halletmek istiyorum abi.. az sonra yolaçıkacağım ne gerekiyorsa yapacağız artık..senide mi alsam ki?
  18. dr_musty

birde şu chip tuning işini nerede yaptırayım ki?

19. dr_musty

abi güncelledim ve çalıştı..kodları okudu ve ne manaya geldiğinide söyledi..dediğin sistemle sileceğim o arızayı.. beygiri ölçtürmek için o dediğin yere gideceğim ..acaba öncesinde havaakışmetreyi değiştirip mi gitsem ki?
  20. dr_musty

ama hava akışmetremde bozuk olabilir..aslında bi xl7 bulup denemek lazım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz