Arama sonuçlarınız

1. dr_musty

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

garmin ecoroute ve garmin nuvi cihazlarını aldım,bizim piknik arabasına takar takmaz arıza lambası yandı ve silmedi.. götürdüm bi ustaya sildirdim,bi süre cihazı takmadan kullandım yanmadı,ama cihazı taktım bi kaç dk sonra yine yandı.. acaba bu cihazı bağlamak arıza lambasının yanmasına mı sebep...

2. dr_musty

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? haykırırım tabi.. eyy alttaki konudaki herkese soğukk bir limonata ısmarlayabilir misin?
  3. dr_musty

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=183&id=8699#sekme bu botu kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım memnunlar..hafif oluşu çok büyük bir avantaj ancak zorlu koşullara dayanır mı orası muamma...

4. dr_musty

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Madem isveçe gideceksin hiç buralardan bot almaya uğraşma..oraya gttiğinde en idealini buradan daha uygun fiyata oradan alabilirsin zaten..
  5. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? bir kaç sene önce olsa hepsine birden evet derdim ama şimdi biraz düşünmem lazım.. eyyy alttaki.. üstekine yapamayacağı bişeyi bi çırpıda söyleyebilir misin?

6. dr_musty

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? yürürüm sanırım,daha önce 32 km yürümüşlüğüm var zorlarsam 40 da çıkar.. alttaki Fb- Gs maçına Gs stadına gidip Fenerbahçe gol attığında GOOOOOL diye bağırabilir misin?

7. dr_musty

Amasya'nın ilk 5.2'si..

Ynt: Amasya'nın ilk 5.2'si.. Hocam hayırlı olsun.. Usta az demişsin doğrudur ama benzinlik az olmasın o daha büyük sıkıntı :)
  8. dr_musty

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

turbo dizel ve japon arazi taşıtı aradım uzunca süre ve en sonunda suzuki grand vitara xl7 aldım..keşke daha önce görseydim bu ilanı.. ama bu aracın bu kadar zaman satılmamış olması enteresan gerçekten..americalılara tonlarca para dökecek yere şu aracı alıp japon keyfi yaşamak ayrı bir zevk ama...
  9. dr_musty

Satılık - Digital Gece Görüş Dürbünü 5x50

Ödeme yapmaya çalışıyorum ancak bankamdan şifre gelmiyor nedendir anlamadım..

10. dr_musty

merak ve sabırsızlıkla bekliyorum..

11. dr_musty

Satılık - Grand Cherokee Demir Tamponu ve Vinç (Kelepir Fiyat)

vinç ayrı satılıyor mu? ve fiyatı nedir acaba?
  12. dr_musty

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl illa böyle bir model almak isterseniz columbia nında böyle bir modeli var vitrininde görüştüm ama taban vibram mı bilmiyorum..

13. dr_musty

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl ben merrel için yazmıştım ama aku olandanda var ben de onu şu anda gördüm.. ikiside gayet güzel ayakkabılar..tercih yapmak gerekirse aku derim..
  14. dr_musty

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl Bu ayakkabının aynısından kullanıyorum hatta 40 numarasını bulamadığım için 41 numarasını aldım ve inanılmaz memnunum..tabi ki hafif parkurlar için ..zolu doğa yürüyüşleri için çok kullanışlı değil..
  15. dr_musty

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

oğuz abi senin şu e-bay dan aldığın aletten ben de aldım bekliyorum bakalım gelmesini :)

16. dr_musty

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Doğada çok defa aç ve yalnız kaldım..evt insan ister istemez alternatifler üretiyor,ve nomalde burun kıvıracağı bi çok şeyi yiyor..
  17. dr_musty

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Bizde serdar kılıçsız yaparız .. bu da bir alternatif..
  18. dr_musty

GERBER Bear Grylls Çakı

Ynt: GERBER Bear Grylls Çakı hangisini alacağıma karar verememiştim şimdi bi daha baktım ..bunu almaya karra verdim..

19. dr_musty

Sahibinden üzerinden taksitli satış imkanı sunarsanız eğer vade farkını üzerine koyup hemen alabilirim bu cihazı..
  20. dr_musty

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Bu konuyu takip eden arkadaşlarla birlikte böyle bi organizayson düzenlenebilir bence.. Mesela Karabükte Eğriova göletinde böyle bir organizasyon yapılabilir diye düşünüyorum.. Ne dersiniz arkadaşlar?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.