Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boluda kamptaydım..300 km civarı bir yolu 16 / 17 lt mazotla geldim 110 km nin altına hiç düşmedim klima hiç kapanmadı.. Seviyorum seni kocaoğlan demekten başka bir şey gelmiyor elden :D
http://bbs.zuwharrie.com/content?topic=38261.0 .. ne güzel araçlar var yav.. bir de bir markanın havalı ve mekanik tam kilitleri varmış sanırım xl7 için onu araştırıyorum şu anda :)
oğuz abi banada alalım şu cihazdan bitane.. ya da üzerine faiz koyup seninkini sat bana :) bu hararet olayına hastayım ben de önceki araçlarımdada vardı..arkadaş kıpırdamaz mı yerinden bi hararet yaz kış aynı yerde mi durur.. ben de başka markanın müşürünü takmıştım da bi nebze düzelmişti...
oooo otostarttan aradılar iki tip balatası var bize boyutlarını söyler misiniz dediler.. kardeşim önce v6 şimdi bu hep az bulunan suzukiler ..parçada sıkıntı yaşıyoruz yav :)
Gitgide işin içinden çıkamaz oldum..yanı chip işe yaramadı ama sebep nedir?
Bende dün ustama gittim turbo intercoolerı temizletmek için yok o temizlenmez dedi yavaşça oradan uzayıp yeni bi usta buldum kendime :) ona dedim aynı şeyi temizlemek lazım turbo basınç hortumlarına vs bakmak lazım dedi...
abi biz seninle bi tükan açalım altta sen arabaları tamir et araba derken xl7 yi ben de üst katta saç baş ne gerekiyorsa ekeyim..debimetrede sorun olduğunu başka anlama yolu yok mudur?
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
Ha birde dua survivor diye bir program var ,iki kişi zorlu doğa koşullarında kalıyorlar ;bir tanesi yaklaşık 20 yıldır hiç ayakkabı giymemiş bir kişi diğeri normal gözüken ama bana göre pek de normal olmayan bir insan.(Hatta bir ara arkadaşlarla o ayakkabı...
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa
Çok defa doğada tek başıma kısa süreli kamp yaptım..
Geneli 2 geceyi geçmedi, aslında doğa koşullarından çok insan yalnız kalınca hava karardığında sıkılıyor uykusu geliyor,buna bir çözüm bulmak lazım..ya fazlaca pil alıp kafa lambası vs ile kitap okumak...
siyah duman atma olayım falan hiç yok ancak şöyle bir sıkıntım var araç 3000 devire kadar gayet seri çıkyıor sonrasında biraz nazlanıyor hatta baya bi nazlanıyor..acaba havaakışmetrem bozukta 3000 devirden sonra yakıtı mı kesiyor beyin anlamadım.. amannn amannn kafayı yemeden başka şeylere...
o usta sökemeyeceğini anladığı için bulaşmak istememiş bence.. öyle dinlemekle enjektörler tıkalı mı anlayamaz sadece enjektörlerde şıngırdama sesi var mı ona bakıp enjektör çalışıyor demiştir..
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Biz de orada olacağız bir aksilik olmazsa cuma gecesinden ancak boludan toplanıp gidebileceğimiz bir yer ya da yolu bize tarif edebilecek bir arkadaş var mıdır? ya da tlfn numarasını verebilecek bir arkadaş...
zaten temizlerken o vakum hortumu girişine bi hortum bağladım hava tabancasıyla hava basıp alttan vakumu açıp öyle temizledim de yakıt neden arttı anlamadım..bu arada gece bi yola girdik iki araç isim vermeyeyim birisi american biriside has piknik arabası o geçemedi ben en son ona el sallıyordum...