Arama sonuçlarınız

1. dr_musty

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Dün aracımın egr valfini söküp temizledim tatmin olmadım burada enjektör temizliği yapan bir ustanın oraya götürdüm ultrasonic cleaner denen bir kazanın içinde kaldı bir süre bir de orda temizlendi..hızımı alamayıp havaakışmetreyi söktürdüm temizleyebilir misin diye sordum güldü bana işim bu...

2. dr_musty

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari bekleriz.. ben takipteyim ,gideceğiniz zaman buradan paylaşırsanız paranızı çıkarırım ..
  3. dr_musty

225/70/16 maxxis vakumlu lastikler

Ynt: 225/70/16 maxxis vakumlu lastikler tamam çok teşekkür ederim.

4. dr_musty

Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin

Ynt: Boschmann amfi + JBL 1000 bass + Kabin ürün duruyorsa hala ben alabilirim üsürü.. ve bir de fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
  5. dr_musty

Browning katlanır bıçak/çakı

Ynt: Browning katlanır bıçak/çakı hocam elinizde çok güzel çakılar mevcut.. hepsini birden alasım var aslında ama sırayla gitmek lazım sanırım :)

6. dr_musty

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak son fiyat bu mudur? hala duruyor mu ürün yoksa satıldı mı?

7. dr_musty

Husky Beast 4 Mevsimlik 3 Kişilik Çadır

Ynt: Husky Beast 4 Mevsimlik 3 Kişilik Çadır duruyor mu acaba çadır?
  8. dr_musty

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari vinç fiyatı nedir acaba? eğer giderseniz bir vinç alabilirim..
  9. dr_musty

225/70/16 maxxis vakumlu lastikler

Ynt: 225/70/16 maxxis vakumlu lastikler fotofrafları eklediğinizde size lastiklerle ilgili dönüş yapacağım.. bide üretim yılını yazarsanız sevinirim..yama vs var mı gibi bilgileride paylaşırsanız çok mutlu olurum..

10. dr_musty

benim araç dik rampalarda 1. 2. viteslerde arac alıp başını gitmiyor.. bu iyi bişey mi onu anlamadım.. cahillik başa bela

11. dr_musty

Oğuz abi.. nasıl anlayacağız debimetrenin bozulduğunu peki? dinamometreyle ölçtürdüğümüzde verilen sonuca göre bunu yüzde yüz debimetreden diye düşünebilecek miyiz? aslında iyice uğraşıp ilk günki verim olmasa dahi 6 yaşındaki araçtan alınabilecek en yüksek verimi almak lazım.. ve dediğim gibi...
  12. dr_musty

oğuz abi.. adresini alıcam boch cara gitmeden önce yanına uğrayacağım kandırabilirsem senide yanıma alacağım :) yemek de bedava :))

13. dr_musty

Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu ilk bıçağı ben aldım diğeride duruyor sanırım..
  14. dr_musty

chip yapıldığında 225 75 16 bf at yi diff değiştirmeden kaldırır gibime geliyor abi.. aslında burda aracı hangi amaçla kullanacağımızda ön plana çıkıyor.. yapılı grandların amerikanların arkasında şansımızı zorlayacaksak çok yolumuz var demektir.ancak uzun yol konforuda dursun kamyon gibi...

15. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? benim evime sadece 30 sn uzaklıkta bir mimari yapı bimarhane.. gerçi şu anda ben istanbvulda yaşıyorum ama ailemin evi hala orada.. bu yapının restorasyonu yapılırken orada çalışan işçilere sormuştum kim yönlendiriyor sizi diye ama net bir cvp alamadığımdan eleştirilerimi...
  16. dr_musty

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu kusura bakmayın fiyatı görememişim..birbütçe hesabı yapıp size döneceğim bıçakla ilgili..umarım o zamana kadar satılmamış olur..
  17. dr_musty

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu fiyat nedir peki?

18. dr_musty

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu bıçak az önce elime geçti,düşündüğümden çok çok daha iyi çıktı,harika bir çeliği ve nefis bir işlemesi var... Elimde 4 adet buck marka çakı ve muhtelif tanınmış marka bıçaklar ve çakılar var ancak bu hepsinden güzel gözüktü gözüme..
  19. dr_musty

uzun süre o şekilde gitmeyeceksiniz zaten,sıkıntılı olan o dik rampadan çıktıktan sonra normal hale getireceksiniz aracınızın arazi vitesini..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri