Arama sonuçlarınız

1. dr_musty

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

oğuz abi ne yaparsan peşindeyimmmm

2. dr_musty

Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu ben o bıçaklarıda görmek istiyorummm :)
  3. dr_musty

o tarz dik rampalarda durup kalkmak zorunda kaldığınızda aracınızın arazi vitesini kullanın derim size,problem yaşamadan kalkarsınız emin olun..

4. dr_musty

oğuz abi yapalım birlikte bişeyler..
  5. dr_musty

Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu

Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu merhaba.. iyi satışlar.. fiyat nedir acaba? elinizde kaç adet var bu modelden?

6. dr_musty

oğuz abi öncelikle aracın hayırlı olsun,mükemmel bir araç almışsın ve gerçekten çok temiz gözüküyor.. şu modifiye işine gelince şu işe birlikte girelim de ben de senin bilgilerinden faydalanayım.. ben aracı standart haliyle arazide denedim elbet çok abartılı değildi denediğim yerler ama...

7. dr_musty

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

selamlar..çakmaklar az önce elime ulaştı ..gayet fonksiyoneller ..bi tanesinin gazı bitikti ama sorun değil kendim doldrdum hemen.. çok çok teşekkür ederim.
  8. dr_musty

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları dyna view almak istiyorummmmmmmm.. motorluolan takım demi 450 tl?
  9. dr_musty

Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik

Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik fotoları görme şansımız var mıdır acaba?

10. dr_musty

225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA

Ynt: 225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA fotoyu göremiyoruz malesef

11. dr_musty

Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15

Ynt: Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15 duruyor mu lastikler...
  12. dr_musty

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

bi adet hatta iki adet alabilirim ilan güncelse eğer..

13. dr_musty

Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :)

Ynt: Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :) hayırlı olsun..kazasız belasız binmeniz dileğiyle.. ben de bi kaç gün önce aynı model bir araba sahibi oldum :)
  14. dr_musty

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. sağolasın ahmet abi ama çamurluyken daha yakışıklı oluyor :)
  15. dr_musty

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. sağolasın hemşerim,biliyorum v 6 bambaşka bir araç,ancak artık öyle zor farkurlara girmiyorum daha çok av kamp doğa amaçlı kullanacağım için çok froblem yok.

16. dr_musty

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. evet fotoğraflar geliyor..
  17. dr_musty

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. oğuz abi alet edevatı bilgi becerisi olan biyere götüreceksin işte beni :)
  18. dr_musty

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

19. dr_musty

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı çok teşekkür ederim mahmut bey.. umarım yine gelir elinize..çok büyük fırsat kaçırmışız farkına vardım..
  20. dr_musty

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum.. gezmekten vakit bulabilirsem inşallah çekip koyacağım siteye ama dediğim gibi önce gezmekten vakit bulmam lazım.. :) cenk abi teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri