Arama sonuçlarınız

1. E

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) İyi dilekleriniz için herkese teşekürler.

2. E

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Araç, yanılmıyorsam Bursa İmaj Karavan yapımıydı. Güzel araç. Alanın çok memnun kalacağını tahmin ediyorum. Alana da satana da hayırlı olsun
  3. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Sağolun Sn. Kalkancı

4. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Sağolun Sn. Güngör. Umarım aracın hakkını verebiliriz.
  5. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

6. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Çok sağolun. Herkesin gönlüne göre bir karavan veye camper sahibi olmasını diliyorum.

7. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Resimlere devam
  8. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Ankara ya bugün gelebildim. Resimleri gönderiyorum.
  9. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) İşim gereği Ankara dışına çıkmak durumunda kaldım. Bu nedenle resimler gecikiyor. Ankara daki ilk gündemim bu olacak.

10. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla Beyin kendince birşey yapacağı ve beğenileceği baştan belliydi zaten. Güzel günlerde kullanın.

11. E

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) İyi dilekleriniz için teşekkürler. 1,5 yaşlarındaki ikiz kızlarımız nedeniyle bu sene kapm aracı olarak kullanabilmemiz biraz zor görünüyor. Ama sabırsızlıkla beklediğimi bilmenizi isterim. Daha önce şu an Sn. Orsaalabanda nın kullandığı yüksek...
  12. E

Karavan sahibi olma sürecinde herkesin yaşadığı gelgitler ve kafa karışıklığından sonra ben de nihayet karavancılar arasına katıldım. Aracım 2001 model t4 ve başından beri karavan amaçlı kullanılmış 88000 Km de bir 2.5 TDİ t4. Ankara da Erdal Oto Döşeme tarafından karavana dönüştürülmüş ve...

13. E

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... İkiz kızlarımız Pazartesi günü bize sürpriz yaparak erkenden dünyaya dalmak istediler. Neyseki her iki kızımızın ve eşimin sağlığı çok iyi. Tişörtleri alalı bir kaç gün olmasına karşın, bu yoğun gündem nedeniyle deneme ve dokunma imkanım...
  14. E

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Sedat Bey; Tekrar merhaba. 14 Eylül 2009 günü mailde belirttiğiniz banka hesabına iki adet tişört bedeli için 40 TL EFT yapmıştım. Tişörler gecikince bu gecikmenin bayram ve taşınma telaşından kaynaklandığını öğrendim. Hatırlatmak adına...
  15. E

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Sedat Bey Merhabalar; Elinize sağlık. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 2 adet XL tişört bedelini (40 TL) hesabınıza EFT yaptım. 14 Eylül de hesabınıza geçecektir. Aşağıda belirttiğim adrese gönedirirseniz sevinirim. Ertuğrul AYASUN Mithatpaşa...

16. E

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Sayın Gürsel, Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Bir taşla iki kuş için en uygun seçim bu gibi görünüyor. Kaldı ki kullandığınız araç, aynı zamanda iyi bir binek aracı da olabiliyor. Bol keyifler. Ne diyelim. Bizim de olur inşallah
  17. E

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Herkese selam Artık ertelemekten usandığım için bu yıl bir CAMPER yaptırmaya çok istekli idim. Ancak mevcut yasal engeller nedeniyle kafam biraz karıştı. CAMPER konusunda yaşanan engeller nedeniyle PİKAPÜSTÜ Karavan (Saly' nin böyle bir modeli var) fikri bana sıcak...
  18. E

Motokaravan Projem; Iveco M23 Alkovan

Ynt: Motorkaravan Önerileriniz ? Camper düşünenler için uygun bir araç. Denizli den. Sanırım Özdal Beyler de araçlarını Denizli den bulabilmişlerdi. Ne varsa Denizli de var. Ben de yüksek tavan bir Transporter almak istiyorum. Ama maalesef ertelemek durumundayım ve bu ertelemelerden sıkıldım...

19. E

Gezenbilir Polar Montlarımız

01- Ufuk - (1 XL) 02- Jeep34 - (2 XL + 1 L) 03- sduran - (1 M) 04- endüstri - (1 XL) 05- jeepcj7 - (1 L) 06- metehan41 - (1 L) 07- MK51 - (1 M) 08- TezMertek - (1 L - 1 M) 09- Deep - (2 XL) 10- Necmi - (1 XL) 11- Musa - (1 XXL + 1 XL) 12- Mustafa - (1 M) 13- yuysal - (1 L + 1 M) 14- mavimor (1...
  20. E

Gezenbilir Polar Montlarımız

Sedat AÇIL ' ın hesabına 1 adet (L) polar mont için 80 YTL EFT yapılmış ve mail adresine dekont ile birlikte, İstanbul dışında yaşıyor olmam nedeniyle montun ödemeli olarak kargoya verilebilmesi için açık adresim bidirilmiştir. Açık adresimi tekrar aşağıya yazıyorum. İyi günler Ertuğrul AYASUN...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri