Arama sonuçlarınız

1. jeepXJ

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 maşallah süper olmuş emeğine sağlık...daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu bence....

2. jeepXJ

Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ

Ynt: Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ Oktay hayırlısı olsun çok emek verilmiş umarım tanıdık birine gider...
  3. jeepXJ

Işıklı Camii (Ardeşen)

Ynt: Işıklı Camii (Ardeşen) Bu caminin yapılış hikayesi çok ilginçtir cami yapılacak malzeme yok bir gece denizde fırtına kopar bütün caminin inşaatında kullanılan taş kum vs caminin yapıldığı yere dolar...gerçektir bu yüzdende ziyaretcisi fazladır cuma günleri bayram havasında geçer...huzur...

4. jeepXJ

Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ

Ynt: Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ vakti zamanında bu canavar bendeydi gözüm gibi baktım Erhan kardeşimde o da çok emek verdi bu hale getirdi şimdi satıyo her yönüyle alanı ve satanı mahçup etmiyecek kadar düzgün bir araç ben bunu satınca yeni model aldım ama inanın eskinin rahatlığı...
  5. jeepXJ

Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ

Ynt: Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ hayırlısı olsun benden de GÜNCEL

6. jeepXJ

Fiyatına Aldanmayın Sıkıntılı Araç

alacak olan şasi numarasından kontrol etsin ruhsat ne zaman yenilenmiş vs vs

7. jeepXJ

Motor Numarası.

Ynt: Motor Numarası. daha evvel benzer konu açılmıştı daha doğrusu benim 94 zj 4.0 aracımda yaşadım..... MOTOR NUMARASI DİYE YANLIŞ YERE BAKIYORLAR BUNLA İLGİLİ TEZ YAZARIM!!!!!! 311 mx 06 yani şudur 1993 yılında 11.ayında 4000cc 06. gün üretilmiştir (imal edilmiştir) bir gün içinde...
  8. jeepXJ

bu yılki bandroller

Ynt: bu yılki bandroller sanmıyorum sigorta birliği var buraya dilekçe yazıp onlar tespit edip yazı veriyorlar ama ordan yazı almak biraz zor onları sıkıştırmak gerekiyor....
  9. jeepXJ

Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel

Ynt: Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel takip ho

10. jeepXJ

Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri

Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri takip

11. jeepXJ

Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot

Ynt: Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot .
  12. jeepXJ

95 zj arka tampon ucundaki reflektör varmı? kullanılmış veya sıfır 2 adet

95 model zj si olan arkadaşımıza lazım

13. jeepXJ

Yükseltme mi Get mi?

Ynt: Yükseltme mi Get mi? kendinizin ve başkasının can ve mal güvenliği için size kit takmanızı öneririm...( deneme yanılma tecrübe ile sabittir..)
  14. jeepXJ

Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo

Ynt: Sahibinden 1988 Model Nissan PATROL -SD33 Turbo takip
  15. jeepXJ

24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ

Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ takip

16. jeepXJ

xj firene basıldıyında gelen hava sesi

Ynt: xj firene basıldıyında gelen hava sesi vaktiyle bende bu sesi duymuştum tamir takımı dediler açtık baktıkki fort tanus vestenavuzu kullanmışlardı söküp attık üç yıl önce 500 ü bulmuştu...
  17. jeepXJ

Satılık Leatherman

Ynt: Satılık Leatherman tak çıkar parçaları ve kılıf satılmadıysa talibim.
  18. jeepXJ

Satılık Leatherman

Ynt: Satılık Leatherman bende kullanıyorum anlatılan kadar var.

19. jeepXJ

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları takip
  20. jeepXJ

jeep wrangler jant lastik 5 adet takım 235 75 15 Goodyear wrangler a/tr lastik

Ynt: jeep wrangler jant lastik 5 adet takım 235 75 15 Goodyear wrangler a/tr lastik vala sök çıkar uğraşamam komple satıyorum daha evvel ayrı ayrı istediler ayıp olur.selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri