Arama sonuçlarınız

1. belgen

Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012)

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) :D

2. belgen

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) traşa geliriz :D
  3. belgen

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket yurtdışından ürün alma işini araştırıyorum. bir süre birşeylere yatırım yapmayalım. Özellikle yazın amerikada sezon sonu kışlık ürünler baya bir ucuzluyor. Birlikte para toplar toplu bir sipariş veririz. Burada 1500 TL'ye satılan goretex montlar 400 TL gibi rakamlara...

4. belgen

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket bir ara fotoğraf çekip eklersen memnun olurum. Güncel'den ikinci el marmot windstopper (gore windstopper) mont aldım bu hafta. monta bittim hasta oldum... benim north face halt etmiş. bir damla terleme, üşüme olmadı. müthiş bir ürün. dilerim senin aldığın cekette iyi...
  5. belgen

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Cekette marka olmaması çok enteresan bir durum. 150 TL'ye geldiğine göre bunlara 100 TL'ye mal olmuştur. Ben piyasada 100 TL'ye bu tip bir ceket bulunabileceğine kuşkuyla bakıyorum. Üzerinde GORE'da mı yazmıyor? Bu arada çinde çakma north face kaynıyor. bu işin çakmasını...

6. belgen

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) süper ! Güncel bir de sorarmısın hangi rotayı kullanmışlar. Bu arada montu bugün test ettim, müthiş bir mont. Gram ter birikmedi içimde. Yalnızca içlikle giydim zerre üşümedim.

7. belgen

Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı merhaba http://www.outdoorhaber.com/satilik-sifir-magellan-explorist-710-el-tipi-gps/ http://www.outdoorhaber.com/satilik-sifir-magellan-explorist-610-el-tipi-gps/ Birde Garmin Etrex 30 var. (Sıfır ambalajında Baytekin çıkışlı 650 TL)...
  8. belgen

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) hocam çıkamayan kar'a çamur atıyor olmasın :P
  9. belgen

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) çok gizli, yalnızca prof dağcıların kabul edildiği bir grupla çıkıyor :P

10. belgen

Hermetik LPG'li Karavan Sobası

Ynt: Hermetik LPG'li Karavan Sobası çok ilgimi çekti, tüketim değerleri nedir acaba? elektrikli olan değil de tüplü olanı merak ettim. 1 piknik tüpünden ne kadar faydalanabiliyoruz?

11. belgen

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş doğal olmak isteyen sensin yaprak sana daha iyi uyar
  12. belgen

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş Doğal olacağız diye palamut yaprağını önümüze takıp doğaya salmıyoruz kendimizi değil mi? en basitinden ayakkabı, giysi, çanta ve çadır kullanıyoruz. ben şahsen tüpsüz bir kamp düşünemiyorum. kaldı ki kampçı çay yapacak, yemek pişirecek.. tüp bunları yaparken ormanları...

13. belgen

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia hevesle alınmış çok güzel malzemeler... satmak zorunda olduğunuz için sizin adınıza üzüldüm. hayırlısı olsun. izin verirseniz web sitemde bu malzemelerin satışını duyurmak istiyorum. kontak bilgilerinizi bana mesaj atarmısınız...
  14. belgen

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş 15 kg bagaj + 8 kilo el çantası hakkınız var.
  15. belgen

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş antalyada konyaaltında migros avmnin ilerisinde doğa sporları mağazası var. ben oradan aldım. %50 pahalı satıyorlar fakat yapacak birşey yok.

16. belgen

Propan bütan kartuş

Ynt: Propan bütan kartuş bir kere şansına geçirdik (cahillik işte, bagaj bölümünde patlayıp uçağın düşmesine bile sebep olabilrdi) iki kere de farkedip almadılar. 1 ay önce dalgınlığıma geldi uçağa farkında olmadan cebimde çakı soktum. inince farkettim. güvenlikte iki kere cep telefonu ile...
  17. belgen

01. Efe Karaismailoğlu…. 3K var……1 kişi 02. Murat Albayrak........3K var....1 kişi 03. Emre Akdere...........2K var....1 kişi (krampon gerekecek) 04. Ertürk AŞAR...........2K var.....1 Kişi (Krampon gerekecek) 05.Yüksel ÇALIKOĞLU ...3K var.....1 Kişi 06.Çağatay BELGEN... 3k var... 1 kişi
  18. belgen

Suunto Core Regular Black Sıfır kutusunda

Ynt: Suunto Core Regular Black Sıfır kutusunda çok hoş bir saat. birşeylerle takas düşünürmüsünüz? satıp almayı düşündüğünüz şey nedir örneğin?

19. belgen

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? wikipedia'da çadırların renk olayı şu şekilde açıklanmış;
  20. belgen

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? koyu renk uv ışınlarını daha çok çeker, daha çabuk kuruyabilir çadır. belki bir miktar içindeki sıcaklık artabilir bu şekilde. Ayrıca bu çadırların dışı koyu, içi yani iç tentesi beyazdır. içten beyaz renk görünür bol miktarda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.