Arama sonuçlarınız

1. belgen

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın geçmiş olsun. görüntü ısıya maruz bırakılmış havası veriyor. tekstilciyim kumaştan biraz anlarım. bizde kızlar bazen ütüyü kızdırıp polyester malzemelere basınca aynı deformasyon oluyor. acaba faaliyetten sonra soba/ufo karşısında ısınmaya...

2. belgen

Site yaptım. Değerlendirirseniz çok sevinirim.

Ynt: Site yaptım. Değerlendirirseniz çok sevinirim. çok teşekkürler. şubat ayında uludağ zirvede 1 gece kamp kurup hem ürün inceleyip gece boyunca etkinliği videoya çekip paylaşma gibi bir niyetim var. böyle çarpıcı konular ilgi çeker diye düşünüyorum ne dersiniz? :D
  3. belgen

Site yaptım. Değerlendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba, outdoor haberleri, dilim döndüğünce ürün inceleme, doğada ne nasıl yapılır bunların anlatıldığı bir web sitesi kurdum. adresi www.outdoorhaber.com ayrıca facebook sayfası da yaptım onun adresi www.facebook.com/Outdoorhaber inceleyip değerlendirir, yanlışlarımı bildirebilirseniz çok...

4. belgen

14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı

Ynt: 14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı dost acı söyler abi :D
  5. belgen

The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı dayanıklı bir spor ayakkabısı anladığım kadarı ile.

6. belgen

Ynt: 14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı hhahhaha valla şimdi tam oldu :D

7. belgen

Ynt: 14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı Boşver abi sıkma canını :D Bu evde kalmış ne de olsa :D
  8. belgen

Ynt: 14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı hala aynı fikirdemisiniz :D
  9. belgen

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum çakmak, kumaş sentetik olduğu için tuluma zarar verebilir. kimbilir belki de yangın çıkarır. cep sobası 2-3 liraya satılıyor. 8-10 saat kadar ısı veriyor. kış şartlarında çantada 3-4 tane bulundurmak, zor şartlarda 8-10 tane taşımakta fayda var.

10. belgen

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum fermuarın ortaya kadar inmesi ısı kaybını önlüyor. Hatta bir sn üşenmeyip tulumun bir iki fotoğrafını koyayım. Aladağlar konusunda bir yorum yapamayacağım. freemeteo.com'dan bakıyorum -26 gösteriyor. -15'te don atlet uyudum içinde. Yanınıza hava ile temas edince ısınan cep...

11. belgen

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum Aladağlar demirkazık bugün (05 Ocak 2012) -26 derece. Kaynak freemeteo.com ben bu sitenin şaştığını görmedim, mükemmel hava durumu raporları var. Rüzgarla birlikte (windchill effect diyorlar) Bu rakam -40lara düşebilir. north face'in çok sağlam -60 kaz tüyü tulumları var. 1500...
  12. belgen

havalı ve normal mat

Ynt: havalı ve normal mat ben bir tane iyi mat taşıyorum (ferrino) bir tane de sünger 10 liralık mat taşıyorum. En alta süngeri serip üzerine her zaman kullandığım matı seriyorum. 300 gr fazladan taşımış oluyorum ama hem konforlu hem de iki kat yalıtımı daha iyi oluyor.

13. belgen

Triton 500 Application Error mesajı

Ynt: Triton 500 Application Error mesajı esc (escape) + enter tuşlarına aynı anda basın sonra bunları bırakmadan power tuşuna basılı tutun. 10 15 saniye bırakmayın üç tuşa da basılı tutun. hard reset atıyor cihaz bu kombinasyonla. bakalım ne olacak. bu işlemi 3-5 kere tekrar edin.
  14. belgen

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş valla abi fotoğraf olsa kesin çıkarırdım :) doğrudur o taraflara yürüyoruz.
  15. belgen

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler ayrıca "buralarda ayı var galiba" demek suretiyle sıkılan canlara korku da salınabilir :D

16. belgen

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler yemek yapın, sohbet edin, ertesi günün planını yapın, çay yapın için... sıkılmak ne demek?
  17. belgen

Çadır Yangını Nasıl Söndürülür?

Ynt: Çadır Yangını Nasıl Söndürülür? aklıma ilk gelen idrar ile söndürülebileceği. tabi hızlı olmak gerek :)
  18. belgen

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Husky anapurna kullanıyorum. -15 te don atlet uyudum.. -18 comfort -28 extreme dereceleri var. 200 tl. Hacim olarak biraz büyük. Tavsiye ederim.

19. belgen

The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı arkadaşlar kullanan varsa görüş rica edebilirmiyim?
  20. belgen

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş Dün başımdan geçen komik bir olayı paylaşayım. Sırt çantası almaya niyetim var. Husky'nin sulphur modelini internette uygun fiyata arıyorum. fiyatlar peşinde 260 - 270 TL seviyelerinde. Sahibinden.com'da 300 tl'ye satıldığını gördüm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.