Arama sonuçlarınız

1. belgen

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş merhaba, ben aynı markanın başka bir modelini 12 yıl kullandım. ne bir açılma ne bir yırtılma oluştu (en üstte en solda yer alan ayakkabı). Zaten aynı markaya devam etmemin başlıca sebebi buydu. İlk satın aldığım ayakkabı açılsaydı...

2. belgen

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş evet bir dönem bursada oturdum tanışıyormuyuz? isveçte yaşadım birkaç sene, mis gibi büyük mağazalar vardı. devlet bu mağazaları denetlerdi. haddine mi bozuk ürün satsın. giderdin kasada bu üründen memnun kalmadım şu sebepten derdin...
  3. belgen

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş likya yolunda ve kızlarsivrisinde kullandım. likya yolunun 2/3 bölümünü keen marka sandaletle yürüdüm sandalet taş gibi çıktı bot açıldı :) bulnesi de uludağda kullandım birkaç kere. aynı markanın botunu 12 sene kullandım ne bir...

4. belgen

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş Arkadaşlar 15-20bin TL sermayesi olan bir web sitesi döşüyor, 30 m2 dükkanı açıp başlıyor ürün satmaya. Bunların hepsi küçük esnaf. Sermayeleri kuvvetli değil. 300-400 TL'lik botu, arkadaşın belirttiği gibi 150 TL'lik pantolonu geri...
  5. belgen

Tabanı açılmış Boreal Cayenne ve içi parçalanmış Boreal Bulnes Aşağıdaki resimde en solda yer alan ayakkabı gene Boreal. 12 yıl önce aldım ve taş gibi. Boreal Cayenne ve Bulnes'i 2011 yazında aldım. Cayenne ikinci ay patladı. Bulnes ilk ay içi mahvoldu. Astarı paramparça olunca su geçirmezlik...

6. belgen

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi Buyurun tabanı açılmış Boreal Cayenne ve içi parçalanmış Boreal Bulnes üçüncü ayakkabı (en soldaki) gene Boreal 12 yıl önce aldım ve taş gibi. Yukarıdaki Cayenne ve Bulnes'i 2011 yazında aldım. Cayenne ikinci ay patladı. Bulnes ilk ay içi...

7. belgen

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) En güzel etap Fethiye - Patara arası. Pataradan sonra kalkana yürüme bir numara yok :) Karaöz - Antalya arası da güzele benziyor. Göreceğiz ;)
  8. belgen

Triton 500 Application Error mesajı

Ynt: Triton 500 Application Error mesajı oralara gelebiliyorsanız ne mutlu. hemen bir firmware update yapın, sorun %90 düzelecektir.
  9. belgen

Satılık Suunto Vector X-Black

Ynt: Satılık Suunto Vector X-Black hacim konusunda kesinlikle haklısın. bütçen müsaitse neden iyisini almayasın ki.. fiyat performans olarak tavsiye edebileceğim marmotun şu tulumu varhttp://www.dogaspor.net/MARMOT-SAWTOOTH-24-KAZ-TUYU-UYKU-TULUMU,PR-7683.html sıvı geçirmezlik özelliği var...

10. belgen

Satılık Suunto Vector X-Black

Ynt: Satılık Suunto Vector X-Black kaz tüyü tulum alma, ıslandığında tam bir felaket oluyor. husky anapurna aldım, -28 extreme , -19 comfort. cillop gibi. ıslandı banamısın demedi. kış şartlarında ıslanmaması kaçınılmaz. ayrıca pazarlıkla 200 tl'ye aldım. fiyat performans mükemmel. -15te donla...

11. belgen

Satılık Samsung Full HD Monitör

Toplamda 10 saat bilemediniz 15 saat çalıştırdığım bildiğiniz sıfır monitörümü satıyorum. Cihaz mükemmel görüntüye sahip. Sıfır ölü piksel. Sıfır çizik, çürük, çarık. 2 tane hdmi girişi var. birini bilgisayara bağlayabilir diğerini hdmi çıkışlı bir uydu alıcısına bağlayıp monitörü tv'ye...
  12. belgen

Ynt: Triton 500 Application Error mesajı bir tane triton 2000'i adam ettim ama açıkçası ne yaptığımı ben bile tam anlamadım. cihaz bildiğiniz ölüydü :) windows ce işletim sistemine sahip bu cihazlar. windows ce ile ilgili deneyiminiz varsa, cihazın custom firmwareleri var, onları yükleyerek...

13. belgen

Ynt: Triton 500 Application Error mesajı cihaz yanımda olsa birşeyler yapılabilirmi diye bakabilirim. hangi şehirdesiniz?
  14. belgen

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi şerefsiz bunlar. başka kelime bulamıyorum.
  15. belgen

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi derisi zannediyorum manda. bir daha deri bot kışın kullanmamayı düşünüyorum. 20 TL'ye su geçirmezlik spreyi aldım. sık sık suyu sünger gibi emmeye devam ediyor botlar. birde yazmışlar yok bilmemne membranı ile kaplıymışta nemi dışarı atarmış...

16. belgen

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi yok sahte değil %100 eminim bunun sahtesi yapılamaz adidas pabuç değil neticede kazık gibi bot :) satıcıların tavrı insanı sinirlendiriyor. satarken 2 yıl garanti, altı açıldı diyince bunu göndersek yapıştırıp geri gönderirler diyor adamlar.
  17. belgen

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi bu yaz aldığım atlas'ın tabanı açıldı. yaz başında aldığım bulnes'in ise içi paramparça oldu. 2000 yılında aldığım boreal'i hala giyebiliyorum. zannediyorum kaliteyi bozdular ve çin malı mamül kullanıyorlar. bir daha boreal'e son. bu arada...
  18. belgen

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) Merhaba abi, 20 Ocak'ta İstanbul Sabiha Gökçen'den hareket ediyorum. Gece 12 gibi Antalya'ya inmiş olurum. O saatte Finike istikametine araç bulabilirsem Karaöz sapağına kadar gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen Karaöz'e...

19. belgen

Merhaba arkadaşlar, 21-27 Ocak tarihleri arasında Karaöz - Antalya (Hisarçandır) arasını 6 günde yürüyeceğiz. Toplam mesafe 100-110 km. arası Kondisyonuna güvenen arkadaşlar aşağıdaki facebook linkinden katılacaklarsa işaretlesinler lütfen. Kendi getirdiğimiz çadırlarımızda konaklayacağız. son...
  20. belgen

Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket

Ynt: Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket hacı kıllık yaratmak istemem ancak ürünün sıfırı 350 tl http://www.dogaspor.net/CEKET-SUPER-HERO-AUTUMNREAL-RED,PR-5320.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri