Arama sonuçlarınız

1. belgen

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Ynt: Kamp yeri tavsiyesi - Ege baba ben kamping aramıyorum. gittik gördün ortamı. kalabalık. yazları millet tuvalette duşta sıralara giriyor, leş gibi oluyor oraları. en güzeli böyle sessiz sakin bi koy.. hatta ne bileyim şöyle yabancı hatunlardan oluşan trekking grupları gelse çevreyi...

2. belgen

Tüm Bursa Rotaları

Ynt: Tüm Bursa Rotaları valla yüksel diye mütiş ekşıncı bi arkadaş var hahhaha o gidiyor bende kovalıyorum :D
  3. belgen

Bursa'da Doğa Yürüyüşleri

Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri haahha benim çağatay bak yanımda da senin fotoğrafın var :D

4. belgen

Likya Yolu Haritası Bulunur !

Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur ! alın arkadaşlar http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1297933 tepe tepe kullanın :D hemde bedava...
  5. belgen

Kamp listesi Ağırlık konusu

Ynt: Kamp listesi Ağırlık konusu napalım hocam 34 yaşındayım iş güç eve zor atıyorum kendimi :) bu saatten sonra günlük antremanamı başlayalım, bu işi sevdiğim için yapıyorum. ayrıca hayatta zevk aldığım birçok hobim var. hepsinin de amatör düzeyde kalmasını istiyorum. zaten şartlar fazlasına...

6. belgen

magellan 315

Ynt: magellan 315 daha çok gençsiniz. Karamürsel'de Otel Kao'nun işletmecisi Şefik Bey'in 22 yaşında torunu var, geçen sene Almanya'ya dil kursuna gitti, elinden kitabı bırakmıyor. Şimdi şakır şakır Almanca konuşuyor. Magellan'a gelince 315 modeli 1990'ların sonunda üretimi ve satışı yapılan...

7. belgen

Uludağ' da Kartlı Sistem

Ynt: Uludağ' da Kartlı Sistem bir bardak neskafe 15-20 tl !! 15 km ileride 6 tlye satılan sigara 10 tl. yemek fiyatlarını düşünmek dahi istemiyorum. gerçi bu bedelleri ödeyebilen bir sürü insan var. uludağ'da "kış" değil "zengin" turizmi yapılıyor. otelde konaklayan 40, günübirlikçi 80 lira ne...
  8. belgen

St. Paul Yolu

Ynt: St. Paul Yolu merhaba, katılımcı arkadaş arıyorsan lütfen beni de yanına al :D uyum sağlarım, yani uyumlu bir insanımdır. her türlü ekipmanım mevcut. gün ve vakit konusunda sıkıntım yok. yolu google uydu görüntüsü ile yürüyebileceğimiz gps cihazımda var (triton 2000). Olumlu yanıt...
  9. belgen

Karamürsel

Ynt: Karamürsel Karamürsel'de yaşıyorum. (Bursa ve Yalova'da çalışıyorum) Burada doğa sporlarına ilgili kimseleri göremedim. Yalnızca görünürde bir yelken kulübü var.Forumda Karamürsel'de yaşayan arkadaşlar varmı?

10. belgen

Asolo Granite GV GTX Dağcılık Botu 46 Numara

Ynt: Asolo Granite GV GTX Dağcılık Botu 46 Numara giydinizmi? lütfen ne kadar kullandığınızı yazın.

11. belgen

Kamp listesi Ağırlık konusu

forumu gezdim ancak herkes listeden bahsetmiş ağırlıktan bahseden yok :) mayıs ayında kaz dağlarında 2 gece kamp yaptık. Akçay'dan Zirveye çıkıp indik. daha önce kamplara araçla gidip en fazla 1-2 km yürüdükten sonra kamp atardık. ancak bu sefer sıkı bir yürüyüş rotamız vardı. Arkadaşlar, eğer...
  12. belgen

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Merhaba arkadaşlar, Haziran ortası veya sonu gibi Ege'de 10 gün kamp yapabileceğim, sakin, su sıkıntısı çekmeyeceğim bir yer tavsiye etmenizi rica ediyorum.Kampinglerde kalmayı sevmiyorum. Issız bir koy olabilir, medeniyetten uzak bir yer olması ancak it-kopuk tabir edilen kişilerin gelip...

13. belgen

magellan 315

Ynt: magellan 315 lütfen yanlış anlamayın beni ancak ingilizce öğrenseniz daha iyi olmazmı? malum teknoloji üretemeyen bir ülkeyiz. teknolojiyi seviyorsanız takip etmek için ingilizce bilmek öğrenmek şart. ayrıca öğrenmesi çok kolay bir dil. gelelim sorduğunuz soruya. magellan 315 türkiye'ye...
  14. belgen

Magellan Triton 2000'mi - Garmin Nüvi 500'mü?

Ynt: Magellan Triton 2000'mi - Garmin Nüvi 500'mü? nuvi örneğin yere düşerse ya ekranı çatlar yada parçalara ayrılır. yürüyüşe nüvi getiren arkadaşımız uyarılarımızı dinlemedi çantasında taşıdığı cihaz yolda nasıl oldu bilmiyoruz ama ekranı çatladı. sanırım yorgun bir anında çantasını sırtından...
  15. belgen

Magellan - eXplorist 600 GPS

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS yalovadayım. eğer anadolu yakasındaysan kartal ve pendikten her saat hızlı feribot var. yani kartaldan atıyorum mecidiyeköye gitmekten daha zahmetsiz. burada cihazın özelliklerini, google haritaları nasıl atılır nasıl kullanılır anlatabilirim. cihaz çok...

16. belgen

Magellan Triton 2000'mi - Garmin Nüvi 500'mü?

Ynt: Magellan Triton 2000'mi - Garmin Nüvi 500'mü? biri araç için tasarlanmış diğeri el tipi arazide kullanabileceğiniz bir gps. Land Rover jip ile bmw 320 kıyaslamak gibi birşey.
  17. belgen

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme atlas map creator ile kalibrasyon gerektirmeden 5 dk içinde haritalar yüklenebiliyor. ben kazdağlarında kullandım en fazla 1-3 metre şaşma vardı. bu arada eski version indirmeniz lazım. bulamazsanız ben size göndereyim.
  18. belgen

Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

Ynt: Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası cihaza ücretsiz **den igomyway indirin kurun, güncel türkiye haritasıda mevcut. lütfen bu tip şeyler için 250 tl gibi ciddi ücretler vermeden önce araştırın! 5 dklık bir işlem için, üstelik lisanssız bir yazılım için 250 tl...

19. belgen

magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu cihazı 30 dkda çözdüm sorularınız varsa buyrun sorun cevaplandırmaya çalışayım. bence kullanım klavuzu çok gereksiz. cihazlar çok basit kullanıma sahipler.
  20. belgen

Magellan Triton 500 mu, garmin 60csx mi

Ynt: Magellan Triton 500 mu, garmin 60csx mi garminde raster olayı tam bir işkence. hem 60 csx hemde triton 2000 kullandım. tritonda 3 dk da google haritaları küt diye atılıyor ve kalibrasyon gerektirmeden cillop gibi kullanılıyor. 60 csx de kötü bir cihaz değil. ancak sırf bu sebepten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri