Arama sonuçlarınız

1. belgen

Magellen Explorist 600 mü? Magellan Triton 1500 mü?

Ynt: Magellen Explorist 600 mü? Magellan Triton 1500 mü? triton tabiki :D hahaha şaka bir yana ben cihazdan çok memnunum. triton 2000 kullanıyorum. tritonların en hoş yanı (triton 400'den itibaren) google (uydu, yol ve topografik) haritalarını basitçe cihaza yükleyebilmenizdir. en son kaz...

2. belgen

Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı türkiye topografik harita yüklü. 10 mt yükseltili zannedersem. ayrıca cihaza 2-3 dk içinde google uydu, yol ve topografik haritalar atılabiliyor... mp3 dinleyebiliyorsunuz. custom rom tabir edilen romları yüklerseniz divx bile...
  3. belgen

Casio Saatler

Ynt: Casio Saatler lütfen hatırlatın.. teşekkürler.

4. belgen

10 W GÜNEŞ PANELİ

Ynt: 10 W GÜNEŞ PANELİ ne kadar sürede şarj ediyor, detayları yazında bilelim.
  5. belgen

Atech doğa sporları saati yok yok...

Ynt: Atech doğa sporları saati yok yok... saati yaptırabildinizmi? merak ettiğim için soruyorum.

6. belgen

Satilik Samsung Galaxy S

Ynt: Satilik Samsung Galaxy S magellan triton 1500 cihazım var, takas düşünürseniz lütfen iletişime geçin. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-magellan-triton-1500-el-tipi-gps-50358404/detay/

7. belgen

Casio Saatler

Ynt: Casio Saatler özhan bey selam bu saat elinizde mevcutmu? satın alacağım..
  8. belgen

casio protrek 110-1vdr

Ynt: casio protrek 110-1vdr benim magellanı satayım iyi bir casio bende alacağım.
  9. belgen

Hepsiburada.com

Ynt: Hepsiburada.com en güzeli görerek satın almak. yani dükkandan marketten satın almak. sorgusuz sualsiz çat diye iade yapabiliyorsun.

10. belgen

FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS

Ynt: FORD TRANSİT 200 BEYGİR MİNİBÜS sıfır ticari araçlar muayeneden 1 yıl muaftırlar. bu işte bir gariplik var.

11. belgen

12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım başarılar dilerim
  12. belgen

facebook

Ynt: facebook eski hatunların profillerini incelemek hoş oluyor :P

13. belgen

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası orhangazi çevresine de bekleriz. http://www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=cagatay adresinde 10'dan fazla parkur mevcut. gps datalarını da indirebilirsiniz.
  14. belgen

Tüm Bursa Rotaları

Ynt: Tüm Bursa Rotaları bursa çevresi 10'dan fazla rota kaydettim. hepsi de çok güzel yerler. http://www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=cagatay adresinden inceleyebilir ve gps datalarını indirebilirsiniz.
  15. belgen

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi süpermiş, en yakın zamanda milleti toplayıp gitmek gerek !!

16. belgen

Bursa'da Doğa Yürüyüşleri

Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri merhaba, bende bursada oturuyor sayılırım. bursada zirve ve budakla ve birkaç grupla daha önce temasım oldu. ancak yürüyüşlerde rehber, eğitim, vs birsürü masraf çıkarıyorlar. bu yüzden iki üç arkadaş ya birlikte yürüyüş planlıyoruz ya da istanbuldan gelen...
  17. belgen

Magellan - eXplorist 600 GPS

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS cihazda türkiye topografik haritası yüklü, ancak ben kullanmıyorum bile. google uydu, topografik ve yol haritalarını 2dk içinde atabiliyorsunuz. en güzel tarafı bu. en son triton 2000 cihazım ile google uydu görüntüleri ile akçaydan kaz dağlarına yürüdük...
  18. belgen

Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu paylaşımlar için teşekkürler, çok işime yarayacak.

19. belgen

CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ ebayden amazondan sıfır saat 200 dolar + 40 dolar yol toplam 360-380 tl'ye 1 haftada getiriliyor. ayrıca türkiyede 500 tlye satın alınabiliyor(karaköy ve sirkecide). eleştirimi mazur görün ancak yüksek bir fiyat istemişsiniz. neticede 2 yıl kullanılmış.
  20. belgen

Magellan - eXplorist 600 GPS

Ynt: Magellan - eXplorist 600 GPS merhaba, ben magellan triton 1500 satıyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75480.0 saygılar,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri