Arama sonuçlarınız

1. dr_musty

Satılık 2000cc v6 suzuki vitara

Ynt: Satılık 2000cc v6 suzuki vitara Ayrıca 2012 yılına kadar muaynesi devam etmektedir .2011 yılı ilk dönem vergisi yatırılmış olup ön koruma demiride depoda durmaktadır alan arkadaşa o da verilecektir...

2. dr_musty

Satılık 2000cc v6 suzuki vitara

1998 model suzuki vitara 2000cc v6 aracımı keyfe keder satmak niyetindeyim.. Aracımı 188 bin km de ankaradan aldım.aldığımda standart hiç araziye sokulmamış ve off road yapmamış bir araçtı.Ben sırasıyla yükseltme kiti ardından body lift uygulaması yaptım.daha sonra offsettli jantlarla birlikte...
  3. dr_musty

vitara otomatik mi yoksa manuel mi???

Ynt: vitara otomatik mi yoksa manuel mi??? her otomatik vites arabanın şanzumanı bozulduğunda tamiri pahalıdır bu vitaraya has bi özellik değil sadece...ama vitaranın kronik bir vitas arızasını buymadım ben hiç.. araç işi şans işidir şansına güveniyorsan alırsın binersin ..

4. dr_musty

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle son sayfaya kadar incelemedim ancak 2. sayfadaki fotoğraflarda ön lastiklerin yönü ters gibi geldi bana..
  5. dr_musty

Direksiyonu çevirirken gelen ses konusunda.

Ynt: Direksiyonu çevirirken gelen ses konusunda. bi direksiyon kutusunada baktırın derim ben..

6. dr_musty

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda gözünüze aydın sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmesi dileğiyle...

7. dr_musty

Suzuki Vitaralara uygun Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitaralara uygun Tavan Sepeti ahmet abi ustalığını konuşturmuşsun :D da ben de katılıyorum tampon işine :) vakit de bulunur biraz az uyu canım sen de :D
  8. dr_musty

vitara 96 3K cam düğmesi

Ynt: vitara 96 3K cam düğmesi ben de de vardı aynı sıkıntı eksi 3 kapı olan aracımda tofaş grubu düğmesi taktılardı düzelmişti..
  9. dr_musty

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Aku nün fotoğraftaki botunu kullandım kullanıyorum ve daha öncede tavsiye etmiştim bu konu içerisinde önceki msjlarda...çok ağır bir bot değil kaldı ki ağırlşıklı olarak şehir içi kullanım botu değil..kesinlikle tavsiye ederim fiyat ve performans olarak..

10. dr_musty

Dtc 22 Arıza Kodu

Ynt: Dtc 22 Arıza Kodu Yok abi ben aldım alacağımı...almadım daha gerçide herşey çok güzel şimdilik..benden daha deli neredeyse :)

11. dr_musty

Dtc 22 Arıza Kodu

Ynt: Dtc 22 Arıza Kodu sorunu çöözdük çözmesine..gaz kelebek pozisyon sönsörü arızası ve oksijen sensöz arızasıydı kodlar..sildik sonra yeniden yandı ben korktum gaz kelebek pozsyon sensözü diye ama allahtan yeniden bağladığımda o hata kodunu vermedi oksijen sensörü hatası verdi sadece..ama...
  12. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? gerçi bafradaki barajlar bu kadar ufak da değil.. ve bir de burası boluda ve ben bunu bilemedim..kızdım kendime..

13. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? burası bafrada ki barajlardan biriside ismi aklıma gelmedi yahu
  14. dr_musty

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Deneyip görmek lazım ancak esas mesele deneyecek cesareti bulabilmekte :)
  15. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sinop yine Hamsilos olması lazım...

16. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet aslında sünnet gölü ve amasranın bir çok fotoğrafı var ..amasraya baya yakınım sinop da yakın sayılır...yakında ben de paylaşıma başlayacağım bakalım...
  17. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet akgöl gibi geldi banada
  18. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet bolu sünnet gölü..

19. dr_musty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? cvp veriyorum AMASRA
  20. dr_musty

Dtc 22 Arıza Kodu

1998 model 2000cc v6 vitaramda sabit gazla giderken arıza lambam yanıyordu bugün serviste cihaza bağlattım dtc 22 yani TD sensör arızası ve oksijen sensör arızası verdi.araçta lpg takılı olduğundan oksijen sensör arızası göstermesi normal ancak td sensör arızası nedir servisten tatmin edici bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR