Arama sonuçlarınız

1. jeepXJ

Satılık Cooper Discoverer STT

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT lastikleri ben gördüm çok temiz

2. jeepXJ

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz benim aracımda da aynı sorun vardı.benimde canım sıkılmıştı berbat bi durum...kolay çözersin umarım ben en zor yoldan ben çözdüm.şimdi daha kolay ... yetkili servisten motor orjinal kendi motorudur numara...
  3. jeepXJ

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Hulusi SARAL jeepxj 91 XJ 4.0 İstanbul Oktay KARAOĞLU okty 99 XJ 4.0 Ankara Erdal SARAL dereder 98 XJ 4.0 Rize

4. jeepXJ

thule pasific port bagaj ve alüminyum taşıyıcı bar

Ynt: thule pasific port bagaj ve alüminyum taşıyıcı bar satıldımı?
  5. jeepXJ

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA resim varmı?

6. jeepXJ

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? 96 model ve üzeri 4.0 laredo ya benziyor...sürekli 4 çekermi bu modellerde 4x4 ve 4x2 özelliği var sanırım

7. jeepXJ

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? arakadaşların dediği gibi mutlaka baktır... babanın oğlundan alsanda mutlaka baktır...expertiz yaptır için rahat olsun
  8. jeepXJ

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi hayırlı olsun güle güle kullanın
  9. jeepXJ

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) .

10. jeepXJ

Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri

11. jeepXJ

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) hepimizin ve ailesinin başı sağ olsun allah sabırlık versin.mekanı cennet olsun. dayanılması zor durum
  12. jeepXJ

Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel?

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? xj

13. jeepXJ

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri aracım 91 xj
  14. jeepXJ

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri lastik ebadım 353 75 15 at/r ve mt 2 inç getle yükseltilmiş araç...bende direksiyon kutusu ve pompasını geçen yıl değiştim ,şimdide direksiyon amortisörü değiştim fakat çok iyi toplamıyor sizce sorun nerdedir.? yoksa bu...
  15. jeepXJ

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Salim bey adınıza sevindim; sizin araç modeli neydi? ,

16. jeepXJ

5 x 139.7 Tekerlek Flanşı ( SPACER ) Suzuki ve CJ lere uyar.

Ynt: 5 x 139.7 Tekerlek Flanşı ( SPACER ) Suzuki ve CJ lere uyar. xj ye uyarmı
  17. jeepXJ

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz xj lerde sanırım ön tamponun bağlı olduğu şaside bir etikete çakılı olabilir.radyatör alt hizasında olabilir.
  18. jeepXJ

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz aslında bu araçlar ilk yurda girerken trafik şübesi motor numarası çakması gerekirdi. bazı işi bilen memurlar bunu uyguladı bende çok sıkıntı çektim inad ettim çok masraf ettim benim araba 94 m0del 4.0 motor...

19. jeepXJ

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz selam thedoors,benim aracımda şahsi numarasının son 8 rakamını yazmışlardı...muayenede sorun çıkmıştı 4.0 motorlarda motor numarası 2 ve 3 numaralı buji alt hizasında ( . . . MX . . )((yıl. ay .MX= 4.0. gün...
  20. jeepXJ

2001 grand cherokee 3.1 tafsiye edermisiniz ????

Ynt: 2001 grand cherokee 3.1 tafsiye edermisiniz ????

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR