Arama sonuçlarınız

1. BOBO

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Sen gel Mert :) Zaten olayimiz yardimlasma . Takilirsan gelir aliriz seni.

2. BOBO

Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Eywallah abi. :)
  3. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Nejat daha TD5 ile balayındayız :) ama simdiden ileri pojeksiyon yapmak gerekirse III olur muhtemelen :)

4. BOBO

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
  5. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Sagol Mertcim, Gerede den bir arkadasa gitti. Benden daha fazla offroad yapacagi kesin :)

6. BOBO

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması GEZENBİLİR'İN 10 ALTIN KONVOY KURALI 1- Her konvoyda bir LİDER olur ve yerini kendi belirler (15 araç üstü 2 lider). Her konvoyda bir REHBER olur ve önde gider. Özel durumlarda rehber ve lider aynı kişi olabilir. 2- Konvoydaki araçların sırası, lider tarafından...

7. BOBO

Ynt: Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996 Araç satılmıştır. İlan yayından kaldırılabilir. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Burak
  8. BOBO

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Daha konvoy isleri var, oohh ohhhh guzel olacak.
  9. BOBO

Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Abdullah bey, 2003-2004 senesi uretilenler daha az problem cikariyor denir. Ama bunun icin siteyi bir gozden gecirin ve-veya bunun icin ayri bir baslik acin derim.

10. BOBO

Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Birak simdi ! Harbidenmi ? bence cok iyi edersin ama Gurkan derki 2003-2004 arasi al mutlaka diye. Arac tanidikmi ? Sen beni dinlemiyorsun TD5 al diyorum. Motorun gucunu chiple neler yaptigini biliyorsun . Bence td5 al hatta sahininden de duz...

11. BOBO

Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması...

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Teşekkürler.
  12. BOBO

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Konuyu alıştıran arkadaşa neden genelliyorsunuz diyordum ki benimde başıma geldi :) Maslaktaki servisimin önünde aracımı uzaktan kumanda ile açamadım. bir süre sonra açabildim. ama çalışmasında problem olmadı. Bu arada ben hep aracın...

13. BOBO

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Yok yok konu gayet guzel ilerliyor. :)
  14. BOBO

2001 Td5 İçin Lastik Seçimi

Ynt: 2001 Td5 İçin Lastik Seçimi Aynen. Ama fiyati icin birsey diyemeyecegim zira aldigimda ustunde vardi.
  15. BOBO

2004 Grand Cherokee Jeppimi Satıyorum...

Ynt: 2004 Grand Cherokee Jeppimi Satıyorum... Tesekkurler. Iyi satislar.

16. BOBO

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Aynen Haydar Bey, Zira cok sacma bir o kadarda onemli bur sorun gibi gozukuyor. Bende deneyecegim bundan sonra. Hain bir baz istasyonu bulup :)
  17. BOBO

Caretta Karavanla İnbükü Tabiat Parkı

Ynt: Caretta Karavanla İnbükü Tabiat Parkı Nefis bir gezi. Bu yaz bizde datca taraflarindaydik. Harika yerler hakketen.
  18. BOBO

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Sayin mohawk, discovery series II ikiden bahsettiginizi, series I ile arasinda dis gorunusleri haricinde bir benzerlik olmadigi biliyorum. Zira dediginz gibi resimde gordugunuz ilk aracim '96 300 TDI idi. Hatta hala bende. Ancak hali...

19. BOBO

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Hic kamp malzemeniz varmi Mustafa Bey ?
  20. BOBO

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması 1- Derya Turan 2- Burak Dokur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz