Arama sonuçlarınız

1. K

Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008)

Ynt: Karın Ardından Ağva - Hacıllı Keşif Gezisi (24 Şubat 2008) fikir vermesi acısından 2 hafta once boyleydi aynı gecıs yerınden mı bahsedıyoruz bılmıyorum ama

2. K

Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta evet faruk abının aracı sadece bır haftalıgına satılıga cıkardım pazartesı gunu doluyor satılmazsa ılanı gerı cekecem , aracı satma nedenım ıse yıne bır xj , yapmak ıstedıgım xj ıcın bu aracın ustune 10 bın lıra gıbı bı para...
  3. K

İstanbul'da 12 Ay Kayak İmkanı

Ynt: İstanbul'da 12 Ay Kayak İmkanı insanın içinde kayak aşkı varsa yer mekan farketmez :D asfalltta bıle kayar...

4. K

Chevrolet Tahoe

Ynt: Chevrolet Tahoe arac faruk abıde ona sormak lazım
  5. K

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) baya bi heyecanlı olacak insallah, yarışa hazır bır cj ;)

6. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) karıştırsakta problem olacagını sanmam :D dimi faruk abi. iyi dilekleriniz icin tesekkurler herkese .

7. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ınsallah abi ,
  8. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tesekkurler allah hepimize kazasız belasız surusler nasip etsin.
  9. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) faruk abi hayrını gör , yabancı ya gitmemesine bende cok sevindim.

10. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) satılık tahoe , ilgilenen arkadaşlar için linki : 3868401 numarası www.sahibinden.com http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3868401&keyword=yoldan tesekkurler

11. K

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D
  12. K

Şile Off Road Şampiyonası 6.Yarış (23-24-25 Kasım)

karsıda gorunen tabelayı gectıkten sonra dusseydık aracı vıncleme yada kurtulup devam etme hakkımız vardı etap yada yarıs dısı kalmadan.

13. K

destekleriniz için çok teşekkürler ; ilk gun guzel başadığımız yarışı 2. gunde surdururken 4. etap startında ufak bır hata ıle bahtsız deve mısalı yarıs dısı kaldık. ılk gun 18/25 ti sıralamamız 2. gune 18. araç olarak çıktık yarıs dısı kalan 6 araba (4.etaba kadar) ve hatasız sorunsuz...
  14. K

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D lada suanda kendını buldu , gecen yarıs sakarya da yarısı bıtıren 19 arabanın ıcındeydı hıc bır sorun cıkarmadan bu yarıs sılede problemsız gıdıyordu kı 4. etaba kadar kırılan araba sayısı 7 ıdı ama bızım hatamız yuzunden kaldı yarısta yıne sorunsuz devam ederken.
  15. K

sorma abi , o kadar yogun bir sekilde calısıyoruz ki antremana bile zaman yok dun ogleden sonra etaba gıttık daha 3 parkuru gezebildik geri kalan 4 parkurla alakalı verilen yolnotu haricinde birseyimiz yok bugun yetisebilirsek gidecez yoksa yolnotuna göre yavas yavas gidecez :D yazın işler daha...

16. K

başarı di,lekleriniz için tesekkurler abi ormana kadar gelebilirsek çekersen sevinirim :D güzel pozlar için bi haftasonu mangal ısmarlarım hatta eğer sen mangal yakarsan biz gelmeden bi ekmek arası yapıver gecerken alırım senden , :D
  17. K

başarı dilekleriniz için tesekkurler .
  18. K

etaplar gercekten güzel uzun bir yarış yaklaşık 400 km , dun ılk antremana cıktık 3 sefer vınc kullanmak zorunda kaldık basta cok keyıflıydı ama gun bıtınce o egzost sesı hala kafamda, yarısta durum ne olur bılmıyorum bızım yıne hedefımız bıtırmek :D kac arac bıtırebılır kac arac kapalı parka...

19. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yucel abinin filmcisi nerede? autocar nerede ve faydasını gordun mu ? cızılıp cızılmedıgı hakkında denemen oldu mu ? tesekkurler.
  20. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) lada hayırlı olsun yucel bey,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz