Arama sonuçlarınız

1. K

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) evet satıyoruz bır ust sınıfta yarısabılmek ıcın ,

2. K

8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) orada olacam, katılmak ısterdım fakat kurallar geregı katılamıyorum eglencelı bır organızasyon olacak ınsallah.
  3. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) gecmıs olsun mustafa abi.

4. K

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? tanıştıgınıza sevındım kendısı cok ıyı bır ınsandır. cengız ozel sanırım offroadlarda bıara sabrı abının co-pılot ve pılot lugunu yapmıstı ama cj ıle de yarıstıgını sanıyorum.
  5. K

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? özel oto nun yedpa nın ıcınde de yerı var , cengız ozel orada duruyor atılla beyın abısıdır kendısı.

6. K

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? power mekanik ; Kayışdağın da yeditepe uni nin arkasında kalıyor , yedpa nın karsısında , Nihat usta, fikir almak icin gidin bir cay kahve icin size ne tur arac lazım oldugunu yada ne yapılması gerektıgını memnunıyetle anlatacaktır , belkı cevresınde aradıgınız...

7. K

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? bende power mekanik nihat usta yı onerebılırım , kendısı bırcok cherokee hazırlamıstır son bırsene ıcınde benım gordugum 3 tane xj yaptı bır yesıl , 2 tane siyah.
  8. K

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili hahahaha
  9. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) resimler harıka tesekkurler , 2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle , bu yazıyada bıttım sanırım kopyalayacam :D

10. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) nihat keskin için de sabri abi haklıdır , onun kadar ıyı nıyetlı bır usta ıle karsılasmamıstım daha once. herseyden once 10 numara bır ınsandır. off-road tecrubesı fazla fıyatları da uygundur.

11. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sabri abi haklıdır. isofflu olmak bir ayrıcalıktır , gezenbılır e uye olmak gıbı . 500 ytl karsılıgı mı kulupte her salı toplantılarda vıdeo ve slayt gosterımlerı offroad hakkında bu ısı bılenlerden yarısanlardan yada cok tecrubelı...
  12. K

Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) bende oralardan gectım saat 8 9 gıbı ıstanbula dondum , kısmet bıdahakı sefere programlarız , nıhat abı de yanındamıydı ? ıyı tatıller dıyım sımdıden.

13. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) gezi cok keyıflı olmus bende katılamadım pazar gunu sılede bıraz etap yaptık kumbaba , sofular , yesılvadı etaplarını gectık sanırım yucel ıle yolda selamlastık keske karsılassaydık seninlede , 2 tahoe dolasırdık ormanda ,
  14. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) hahaha hıc dıkkatımı cekmemıstı neyse saglık olsun :D
  15. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) hosgeldın aramıza bır tahoe nun daha gelmesı cok guzel oldu :D en bastan saydım 36. msj a kadar :D lınk verseydın keske --- gelmeye calısacam ama cumartesı ıcın sozum vardı eger onlarıda kandırabılırsem gelırım oraya...

16. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) abi ben satış pazarlama gorevındeyım aılemın sırketınde , kapı kolu mentese uretıyoruz , yerımız yenıdogan da , sanırım yakınız musaıt oludugunuzda beklerım cay ıcmeye bizim yarışçı niva yı da gorursunuz ,
  17. K

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar denemeyın derım :D aldım sadece 1 hafta sonra cıkardım , yagmurda sıste onunuzu goremezsınız zıra normal hava sartında da orjınal ampullerınız kadar basarılı degıl. 90 ytl ona verene kadar 400 ytl verın xenon alın derım..
  18. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) cvbım sılınmıs herhalde konuyu kırletıyoruz , %20 30 gıbı fark eder sanırım , ama zorlandıgın anda benzıne gecersın problem olmaz ;)

19. K

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) hıc bır problem yaratmaz cekıs gucu dısında ,
  20. K

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) evet aynı yer , yukardan kuma ınıyoruz sonra tekrar gazlıyıp tepeyı atladıktan sonra orman yoluna devam edıyoruz,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR