Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta???
tanıştıgınıza sevındım kendısı cok ıyı bır ınsandır.
cengız ozel sanırım offroadlarda bıara sabrı abının co-pılot ve pılot lugunu yapmıstı ama cj ıle de yarıstıgını sanıyorum.
Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta???
power mekanik ; Kayışdağın da yeditepe uni nin arkasında kalıyor , yedpa nın karsısında , Nihat usta, fikir almak icin gidin bir cay kahve icin size ne tur arac lazım oldugunu yada ne yapılması gerektıgını memnunıyetle anlatacaktır , belkı cevresınde aradıgınız...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
resimler harıka tesekkurler ,
2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle , bu yazıyada bıttım sanırım kopyalayacam :D
nihat keskin için de sabri abi haklıdır , onun kadar ıyı nıyetlı bır usta ıle karsılasmamıstım daha once. herseyden once 10 numara bır ınsandır. off-road tecrubesı fazla fıyatları da uygundur.
sabri abi haklıdır.
isofflu olmak bir ayrıcalıktır , gezenbılır e uye olmak gıbı .
500 ytl karsılıgı mı
kulupte her salı toplantılarda vıdeo ve slayt gosterımlerı offroad hakkında
bu ısı bılenlerden yarısanlardan yada cok tecrubelı...
Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007)
hosgeldın aramıza bır tahoe nun daha gelmesı cok guzel oldu :D
en bastan saydım 36. msj a kadar :D lınk verseydın keske
---
gelmeye calısacam ama cumartesı ıcın sozum vardı eger onlarıda kandırabılırsem gelırım oraya...
abi ben satış pazarlama gorevındeyım aılemın sırketınde ,
kapı kolu mentese uretıyoruz , yerımız yenıdogan da ,
sanırım yakınız musaıt oludugunuzda beklerım cay ıcmeye bizim yarışçı niva yı da gorursunuz ,
Ynt: Xenon Farlar
denemeyın derım :D
aldım sadece 1 hafta sonra cıkardım , yagmurda sıste onunuzu goremezsınız zıra normal hava sartında da orjınal ampullerınız kadar basarılı degıl. 90 ytl ona verene kadar 400 ytl verın xenon alın derım..
cvbım sılınmıs herhalde konuyu kırletıyoruz , %20 30 gıbı fark eder sanırım , ama zorlandıgın anda benzıne gecersın problem olmaz ;)
Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007)
evet aynı yer , yukardan kuma ınıyoruz sonra tekrar gazlıyıp tepeyı atladıktan sonra orman yoluna devam edıyoruz,