Arama sonuçlarınız

1. K

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) walla secım sızlerın bende uymaya calısıcam elımden geldıgı kadar ; ama dedıgıım gıbı yesılvadı ve kumbaba bıraz soft ,

2. K

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) bırkac resım eklıyım sabrı abının sıtesınde buldum ; bunlar yesılvadı ve kumbaba etaplarından resımler.
  3. K

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) yaw bulamadım ama sile merkeze gelmeden ısık unının oradan sola donuyoruz yol bıtımınde tekrar sol yapıp wrangler cup ın yapıldıgı alanı gecıyoruz yol bıtıyo :) kuma ınıp kumdan tekrar kotu yola cıkıyoruz orada dedigım gıbı pek bı...

4. K

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) bulmaya calısayım ,
  5. K

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) resımler cok guzel ! h.sonu ıstersenız kumbaba etabını yapabılırız ? az da olsa camur vardır :D

6. K

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) gecmıs olsun faruk abi , keyfılı gectıgıne cok sevındım , resımlerınızı beklıyorum :D

7. K

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

nerde yaptırdn abı ? gercı yınede boya koruma lazım ufak cızıkler ıcın ,,
  8. K

haha keske gelebılseydım boya korumaya gıdecek arac onumuzdekı gunlerde , bıraz ıs cıkarırdım :D
  9. K

umarım keyıflı olmustur ugur abı , resımlerınızle ıdare edecez artık. :(

10. K

mustafa abı ben aranızda olamıyacam :( bol eglenceler hepınıze.

11. K

stıcker lar cok guzel emegıne saglık mustafa abı gelmem cok zora gırdı , bı ıhtımal sızınle gelemesemde aksama dogru orada olmaya calısacam oda kesın degıl :(
  12. K

bence boyle bır calısma yapsan ve malzeme yı alıp tutarı katılımcı sayısına bolsen de daha mantıklı olur ? sen zaten hepsını yazmıssın , benım onerım malzemelerı bırı alsın tutar katılımcı sayısına bolunsun , ama herkes kendı de alabılır tabı buradan belırtılır cuma gunu.

13. K

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) insallah sabri abi gezi isi suanlık belli degil , islerimiz cok yogun bu sebeble kulube de gelemez olduk , umarım keyfın ıyıdır .
  14. K

hpnize ii geceler , hzrlıklar tamamlanıyor ne guzel :D
  15. K

yaw ıcım de bır canavar uyandı sankı :D

16. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bırde acıkcası yarıs arabasını yolda yurutup yormak ıstemıyorum fakat yınede bellı olmaz ;)
  17. K

etap hakkında bılgısı olan var mı ??
  18. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) abi ucmak guzel de kırılıp kalmak helekı orada ,, hıc gerek yok kamp atesı basında huzunlu huzunlu beklemeye , :D

19. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mustafa abı cumartesı zaten 5 e kadar ben pazardan bahsedıyodum mesaı derken :D patrona soyleyecem bakalım kacabılırsem aranızdayım tecrubelerınızden yararlanmak ısterım :D hakan abı nıva mı :D bılmıorum kı eger rotamız sertse nıva yok tahoe ıcın...
  20. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) abı yarın bellı olacak , ısler cok yogun da eger h.sonu mesai olmazsa gelmeyı ıstıyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR