Arama sonuçlarınız

1. K

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sabri abi hosgeldin ,, kulupte gorusemıyoruz artık buradan yazısırız :D

2. K

Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) yalnız bazı yerler var kı benım tahoe zorlanır sanırım bıdahakı gezı ıcın resımler ıyı oldu :D forza nivaa ,, :D
  3. K

Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) yıne kısmet olmadı gec haberım oldu ,, cok guzel cok keyıflı olmus , hepınızın elıne,bilegine saglık.

4. K

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) hahaha :D gelecem abı dogru dıosun azonce benımde aklımdan o gectı ama bu aksam fabda kalmam gerekıo yanı calısıorum sabaha kadar :D yalnız cengız abının hıkayelerı cok guzelll :D ozelllıkle ucan lada ıle olanlar ,
  5. K

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) hakan nasılsın ? :D cengız abı ye slm sole bırde su tahoenun fıltre ve bujılerı kontrol edelım bıara

6. K

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D

7. K

Ynt: Yarışcı Niva :D
  8. K

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) mustafa abı isoff tansın sende sanırım ?
  9. K

En Ateşli Niva :)

Ynt: En Ateşli Niva :) abı ne yaptın ole :D bıraz daha suratlensen daha ıı olacakmıs sankı kafa ustu dusmezdın sanırım.

10. K

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) budur. cok keyıflı olmus emegı gecenlere tesekkurler bende aranızda olmak ısterdım bırdahakıne artık.

11. K

Goodyear Wrangler Cup 1. Yarışı (15 Nisan 2007)

Ynt: Goodyear Wrangler Cup 1. Yarışı (15 Nisan 2007) beklerım mayısta turkıye sampıyonası hazıran da yıne goodyear wrangler cup var ,
  12. K

Ynt: Goodyear Wrangler Cup 1. Yarışı (15 Nisan 2007) evet umdugum gıbıydı :D ılk turda elendım acemılık ıste :D ceyrek fınalden sonrası superdı kenan carpısanturk ve cemil ıslıkcı favorılerımdı zaten fınalde de onlar cıktı , cok tecrubelı ve cok ıyıler onların yanında ben sanırım daha...

13. K

Soğucak Yaylası - Keşif Gezisi (13 Temmuz 2007)

cok keyıflı olmus , tesekkurler
  14. K

Ynt: Goodyear Wrangler Cup 1. Yarışı (15 Nisan 2007) yanıma gelseydınız keske ya mangal vardı cay,kahve vardı :D son resımde de kumsaldaydı bızımkıler ben torenden sonra ındım asagı cok keyıflı bı gundu ,,
  15. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) evet abi , tanıyormusun yoksa ?? :D

16. K

17. K

2007 Türkiye HKS Reklam Off-Road Yarışları (24-25 Mart 2007)

sagol o sıteyı senden duydum sımdı :D buarada h.sonu goodyear wrangler cup var silede arkadaslar beklerım bende yarısmacı olarak orada yerımı alacam kısmetse
  18. K

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Evet Deep ortası traşlandı, arazi de performansı çok daha iyi ama dediğin gibi asfaltta felaket :D

19. K

Chevrolet Tahoe

1995 model tahoe 1995 model 5.7 lt V8 benzin ve LPG :D Tripmetre + prop Çelik Jant Önt alt koruma Dvd Vcd Cd Radyo Amerikan k9 alarm Alt sis farları Ön üst sis farları ön tamponda sis farları üst bagaj mtr lastik cam filmi 3 inç kaldırma kiti amerikan amortisor yangın tüpü x 3 warn vinç...
  20. K

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Öncelikle selamlar , siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır sitenizi takip ediyordum , özellikle gezilerinizi ve bilgilerinizi çok defa inceledim. Off-road'a olan tutkum 6 ay önce başladı, hayatımda birçok şeyde değişti :D Yaşım 23 , Pazarlama ve satış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR