Arama sonuçlarınız

1. H

Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Ben de Giresun'da yaşıyorum Hakan Bey. Benim de böyle aktivitelere katılacak arkadas bulamam Giresun'da normal gibi geldi :) Cumartesi Doğacıları var ama ben irtibata geçemedim bir türlü. Hatta o grubun içinde bir arkadaşım vardı ona söyledim. Pek...

2. H

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve ya arkadaslar ben de gitmistim ayder yaylasına kackar daglarının eteklerine kadar gitmistim ama pek kimse olmadığından daha gidememiştim eğer böyle bir aktivite olursa ben de gelebilir miyim sizlerle?
  3. H

Batı Karadeniz Gezisi

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ya hafta sonu olursa ben de gelirim giresundan ama şöyle birşey var benim arabamm yok:) otobüsle gelirim erfelek şelaleerine kadar da yürüyerek gitmeye kalkışsam 5 gün sürer işime son verirler :))

4. H

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, ben de yeni üye oldum. Öğretmen bir arkadaşımın Ayder ve Rize yaylalarına hafta sonları yürüyüş yaptığını duyunca ben de özendim. :) Ne diyeyim, bir Karadeniz insanı olarak doğadan ayrı kalamam.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR