Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. adnan bey selamlar..71591138 nolu ilanınızda 70,73,75,78,79 diye yazılan şnorkelden sipariş ettim.fakat ilanda alttada 2007 sonrası yazıyor..benim bildiğim bu modeller 90 lı yıllarda bitti..ilanlarınızda bu modeller için başka seçenek olmadığı için bu...

2. MOBİDİK

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. 87 fj 73 4000 benzinli..
  3. MOBİDİK

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. adnan bey selamlar..toyota 87 model FJ 73 sahibiyim..dün sizden bu model için getirttiğiniz şnorkelden aldım..(70-73-75 kasa için diye yazdığınızdan) ancak bunun nasıl bağlanacağı hakkında hiç bir bilgi yok..karton şablonu çamurluğa bir türlü...

4. MOBİDİK

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) sağol hoca...plaket diğerlerinden çok farklı..bu yüzden çözemedim..
  5. MOBİDİK

Ayna Mahruti için Geri Sayım; Yurtdışını Unutun

yararlı bir konu...takibe devam..ayrıca tebrikler..

6. MOBİDİK

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) arkadaşımın aldığı 87 model toyota bj 60 ta bulunan bu plaketi okuyabilecek bir arkadaş varmı acaba?? ben çözemedim...yardımcı olurmusunuz..ayna mahruti oranı nedir?ayna dişli capı nedir? vs..şimdiden teşekkürler..

7. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz estağfurullah..ne haddimize..bize düşen sadece forumu daha anlaşılır ve kullanışlı haline getirmek için olumlu eleştirilerde bulunmak..bunun yanında da aynı anlayışı ve anlatım açıklığını görmek..azarlanma derecesinde izahat görmek haliyle...
  8. MOBİDİK

bort bagaj.

Ynt: bort bagaj. foto???
  9. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

Ynt: Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz resim yükleme ile ilgili bir sorun yok zaten. konuları kaydet seçeneği yok....varda benmi göremiyorum..

10. MOBİDİK

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) yanlış anlamayın..bu işte uzman değilim..çektiğim fotoğrafları bilgisayarda masa üstüne atıyorum. adet fazla ise yine masa üstünde adlandırdığım dosyaya kaydediyorum.bu foruma girdikten sonra...

11. MOBİDİK

Toyota Orjinal Yedek Parça

Ynt: Toyota Orjinal Yedek Parça hayırlı işler..
  12. MOBİDİK

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor bunca zorluğa ve sanayideki usta faktörünün getirdiği güçlüğe rağmen azminize ve sabrınıza hayran kaldım..Allah yardımcınız olsun...yakında bitecek inşallah..kolaylıklar diliyorum..

13. MOBİDİK

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) vay canınaa..yazık bu makinaya.. değerlendirmek lazım..
  14. MOBİDİK

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) en son gönderilen fotoğraflarda sol farın hemen üstünde kaportaya montajlı olan ayna benzeri şeyin ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilen varmı?
  15. MOBİDİK

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor evet..ortak tanıdıkların çıkması güzel tesadüflerden..zekeriya orpak.ile amca çocuklarıyız

16. MOBİDİK

Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI?

Ynt: Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI? fotoğraf devam..
  17. MOBİDİK

Ynt: Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI? suzukilerden güzel fotoğraflar..
  18. MOBİDİK

Ynt: Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI? yeni kasa suzukilerde şasi eskilere göre daha ince ve zayıf.çift kat sacdan oluşmuş bir şasi kullanılıyor.ve bildiğim kadarıyla L4 yok..sürekli 4 çeker olması pek tercih edilen bir durum değil..eski kasa yani 2004 2005 tipi...

19. MOBİDİK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor çok ilginç tesadüf..onun da adı serkan..aynı defender ve aynı renk beyaz..bu arada ortak arkadaşımız ilkay erkılınçoğlu..
  20. MOBİDİK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor 6. sanayide aracı gördüm..çok güzel oluyor..dodikleride takılmış kapılar vs hepsi tamam..fotoğraflarını çekip buraya koymak geçti içimden ama izinsiz olmayacağı için vaz geçtim..araç çok güzel görünüyor..keyifle binmek nasip olsun..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR