Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) yazık...offroadun olmazsa olmazlarından olan doğaya saygıya ters bir durum olmuş...offroadçulara yakışmayan bu davranış,, etkinliği düzenleyen sizlere de saygısızlık olmuş..ben katılamasamda...

2. MOBİDİK

Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI?

Ynt: Grand Vitara 2.0 JLX-AL ve Suzuki Grand Vitara 2.0 FARKI? arazide de kullanacak ,offroad yapacaksanız eski kasa 2005 alın..yok arazi ile işim olmaz diyorsanız ,yeni kasa...
  3. MOBİDİK

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) ben katılamasamda ciddi emek sarfedilmiş bu organizasyonda özveriyle çalışan,paylaşan ve fotoğraflayan arkadaşların ellerine sağlık..bu keyfi bir sonrakinde beraber yaşamak dileği ile...

4. MOBİDİK

2'' Body Lift

Ynt: 2'' Body Lift güle güle eskit şükrü kardeşim..
  5. MOBİDİK

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) çok keyifli geçmiş..nasipse bir sonrakine..

6. MOBİDİK

TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI,

Ynt: TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI, kusura bakma biraz sert ifade olmuş..gecenin bir vakti telefondan girince farkında olmadan büyük harf olmuş.. :-) :-)

7. MOBİDİK

TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI,

Ynt: TOYOTA-LAND CRUİSER BJ 70 SERİLERİNE STOP FARI, UYMAZ ..
  8. MOBİDİK

toyota 3y

Ynt: toyota 3y güzel bilgi..emeğine sağlık..öğrenmiş olduk.. :)
  9. MOBİDİK

toyota 3y

Ynt: toyota 3y bildiğim kadarıyla toyotada 3y diye bir motor yok..3f olmasın??

10. MOBİDİK

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara bana iki tane verdi..istersen ikisinide verebilirim...

11. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara banamı dedin levent?
  12. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara epeydir görüşemiyorduk ismail bey..sizede kolay gelsin..

13. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara el elden üstündür..yeni fikirler her zaman yeni icatları beraberinde getirir..kolay gelsin bekliyoruz....
  14. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara sağolun...hep beraber fikir cimnastiği yapıyoruz...
  15. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara birader nerden almış bizde bilelim..offroad malzemeleri satan sitelerde 100 tlden aşagı yok..ha bide yaz geldi ya,,dağlara çıkamıyoruz ya,can sıkıntısından tırmalıyoruz işte...bir şeyler icat etmeye çalışıyoruz..

16. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara levent..en üstteki fotoğrafta anlatım hatası var.dolayısıyla yanlışlık var..çizdiğin halat düz gidiyor..oysa biliyorsunki makara çaken aracın vinç halatına takılıyor.yani halat düz değil ,makaranın çevresinden dolaşıp (360*) çeken araca...
  17. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara elinize sağlık..güzeel olmuş...fırdöndü iyide,,alttaki malzemeyi daha etli yaparsanız iyi olur..yada fırdöndüye kaynak yapmadan broker tolganınki gibi kalın mapadan makarayı takarsanız daha güvenli olur diye düşünüyorum..
  18. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara murat..bu kimin adresine gidiyor?ben kırıcı yada rencide eden bir yazı farketmedim...farkında olmadan benmi kırıcı oldum??

19. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara ....
  20. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara ,,,

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz