Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara devam

2. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara fotoların hepsini almıyor..bu yüzden ayrı ayrı gönderiyorum..
  3. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara he heee..hadi buna da bahane bulun.. ;D ;D ;D ;D ;D alın size başka bir çözüm...ister cıvatalı,ister mapanın pasolu demiri,ilaveten kancalı fırdöndü ile de kullanabilirsiniz..maliyet toplamda 60 tl...hadi bunu da geliştirin,,, ;D ;D ;D

4. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara hah.işte rulman konusunda haklısın...
  5. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara Levendim ..maşallah. destan yazmissin ..bende 1975 endustrimeslek lisesi. mezunuyum.ayrıca bir çok. alanda teknik. calismalarim. var..buna mesleğim olan. ve. bir çok mesleği bir. arada. Barindiran piyano yApmak dahil... daha öncede. yazdığım...

6. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara işte bu....tebrikler tolga...sen daha ileri götürdün...

7. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara rica ederim..böyle bir uygulamayı fikir olarak paylaşmak istedim..arkadaşlar bunu alıp daha ileriye taşıyıp bizimle paylaşsınlar diye...herkese selam ve sevgi...........
  8. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara daha evvelde yazdım..mapanın pasolu mili çap olarak çok az büyük. azıcık eğeleyip tatlı sıkı bir şekilde alıştırmak yeterli oluyor.bu da 2 dakikanızı alır.fotoğrafa dikkatli bakarsanız makaranın yerleştiği mapa uçları arasında da boşluk...
  9. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara rulmam bilyalarının dışında metal kapak olduğu için,çamur girme olasılığı az...

10. MOBİDİK

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara arkadaşlar,,ben size ölçüleri verdim.mapa demirin çapı 15mm...çapı 15mm olan U mapanın V olabilmesi mümkün değil..zaten V olacak kadar yük uyguladığınızda ki bu en az 8-10 ton diye düşünüyorum..bu yüke gelmeden önce mapa zaten uc kısmından...

11. MOBİDİK

güzel....mapanın vidalı demir çapını azıcık eğeleyince tatlı bir şekilde rulmanın içinden geçip mapanın pasolu ucuna rahatlukla takılabiliyor..umarım bir çok arkadaş faydalanır..
  12. MOBİDİK

ben yapamadım..biri fotoğrafı ölçülendirebilirmi? makara çapı 78mm .. mapa demir çapı 15mm...

13. MOBİDİK

ben izmirde 18 tl mal ettim...
  14. MOBİDİK

fikir babası izmirden offroadçu görkem saday'dır..fikir ondan geldi,yapmasıda benden...
  15. MOBİDİK

bir eksik var.. o da makaranın ölçülerini anlamak için fotoğraflara belirleyici bir şey koymak.fotoğrafın yanına ölçü için bir şey koyacağım ama makaranın çapı 78mm mapa demirinin çapıda 15 mm olduğunu söylersem bir fikir verir..

16. MOBİDİK

henüz deneme fırsatım olmadı..deneme yanılma yöntemi ile öğreneceğiz..ama çamur gerekli..o da sonbaharda...
  17. MOBİDİK

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI bu iyi bir bilgi..bunu bilmiyordum..

18. MOBİDİK

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI ortayı tamamen direksiz açık yapsaydında,sonradan icabında çadırı yukarıya kurabilirmiydin?
  19. MOBİDİK

yuvarlak rulmanlı parçada hırdavatçılarda hazır olarak mevcut..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR