Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

bir arkadaşımın fikrini gerçeğe dönüştürdüm..pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum..umarım bir çok kişinin işine yarar..

2. MOBİDİK

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI levendim..güle güle kullan..yakışmış, güzel olmuş..yalnız sen öyle kaynak yaparken,metal taşlarken,matkapla delik delerken çekilmiş fotoğraflarını koyarsan..sana angarya çoook iş gelir haberin olsun... :-)
  3. MOBİDİK

suzuki 2005 grand vitara...

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... sağol oğuz kardeşim..anladım..baktıracağım..

4. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... eyvallah..L4 çalışma prensibini,devir farklarını ve güç oranlarını biliyorum..L4 te önlerin devreden çıkartılıp farklı kullanımını göstediniz..bilgilendirmeler için sağolun..başınızı ağrıtıyorum ama size bir şey daha soracağım...araç H2 de iken lifte...
  5. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... bu uygulama bana çok ilginç geldi...mantık olarak L4 aldığınızda ön çekişi devreden çıkardığınızda arka çekiş nasıl ikiye katlanır? bunu anlamaya çalışıyorum..bunu yeni duydum..araştıracağım..eğer bu doğruysa manuel hub olan araçların hepsi için geçerlimidir?

6. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... önler manuel hub oluyor.doğrumu anladım..toyotalarda olduğu gibi boşa alındığında tekerlek dönüyor ama diff devre dışı..diğer söylediğin kişiye özel 2L anlayamadım..

7. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... sağol oguz kardeşim..bilgilendirme için teşekkürler...araç sürüşü çok keyifli..binek BMW den vaz geçtim suzuki için..iyikide öyle olmuş..
  8. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... gökhan kardeşim..modifiyeli aracını güle güle kullan..izmire gelirsen çayın her zaman hazır..zamanla yapmak istediğim modifiyelerin başında mehmet becce 3'' kitini takmak geliyor..birde alta koruma sacını takmak istiyorum..genellikle offroada toyota LC ile...
  9. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... eyvallah biraderim..görüşmek üzere..

10. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... vaaay..tolga kardeşim...özlettin kendini..antalyada olduğunu duymuştum...seninde aracın hayırlı olsun..aynı deliliği onda da yapıyormusun??bende senin gibi suzukilendim...selamlar ve sevgiler...

11. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... eyvallah..teşekkür ederim..
  12. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... bu durumda 4x4 ten çıktıktan sonra ön diffe hareket iletimi olmuyor,,eyvallah...hareket halindeyken ön diff dişlileri boşamı dönüyor? manuel hublarda devreden çıkarılınca tekerlek dönse bile diffteki dişliler dönmüyor.dolayısıyla gereksiz aşınma...

13. MOBİDİK

Ynt: suzuki 2005 grand vitara... bilgilendirme için ve iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
  14. MOBİDİK

suzuki camiasına merhaba..toyota sever biri olarak ilaveten suzuki severlerin arasına katıldım..aracı yeni aldım..şimdilik çok memnunum.ağır offroad yapmayı düşünmesemde ilerleyen zamanda modifiye yapacağım..bu araçla ilgili bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..aklıma ilk gelen hublarla ilgili...
  15. MOBİDİK

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye bitmiş nihayet..her zaman keyifle binmek nasip olsun..

16. MOBİDİK

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) çağlar...çok faydalı bilgiler bunlar..bilenlerden hala öğreniyoruz..çok teşekkürler..
  17. MOBİDİK

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) özet: k - 9.5'' ayna dişli çapı. 29 - 4.11 ayna maruti oranı 2 - kiltsiz diff.(sonradan takılmadıysa)
  18. MOBİDİK

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel takip..

19. MOBİDİK

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı takip
  20. MOBİDİK

SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK.

Ynt: SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK. ........

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR